Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billige flybilletter med TAP – København-Lissabon februar, marts og april måned 2014

TAP Portugal har billige retur flybilletter på ruten København-Lissabon fra februar til april 2014.

Meget billige flybilletter – med TAP fra København til Lissabon
Det er lige nu muligt at booke endog meget billige flybilletter hos det portugisiske flyselskab TAP. Fra medio februar 2014 til start april 2014 koster en returbillet, med afgang fra Københavns Lufthavn til Lissabon Lufthavn, helt ned til 1088 kr. (145 euro) på rigtig mange afgange.

Læs også: Billigt Hotel i Lissabon centrum

Billige billetter til danskere bosiddende i Portugal
Går turen mod Danmark for at besøge venner eller familie er der også billige billetter at hente. En returbillet fra Lissabon til København koster kun 1126 kr. (151 euro) i samme periode medio februar til start april 2014.

Gratis kuffert inkluderet – TAP Portugal
Prisen hos TAP Portugal inkluderer, i modsætning til mange lavprisflyselskaber, et stk. ind-chekket bagage op til 23 kg., et stk. håndbagage op til 8 kg, og et gratis måltid mad ombord. Dette gælder naturligvis begge veje.

TAP sætter sig på København-Lissabon ruten
TAP satser stort på ruten København- Lissabon og har lige for tiden 13 ugentlige afgange, der forøges til 14 ugentlige afgange på. 1. juli 2014. Udover TAP, flyver Norwegian og EasyJet ruten København-Lissabon. EasyJet indstiller ruten i april 2014 og Norwegian har kun tre ugentlige afgange.

Læs også: TAP øger fly frekvensen mellem København og Lissabon – nu 14 ugentlige afgange

Rejs med TAP fra Hamborg til Lissabon
For danskere, der har nemmere adgang til lufthavnen i Hamborg, er der endnu billigere flybilletter. På ruten Hamborg-Lissabon med TAP, udbydes flybilletter tur/retur helt ned til 888 kr. på afgange i februar/marts måned 2014.

Alle priser er set på TAPs danske hjemmeside - 8. januar 2014 og alle priser er pr. person på billettypen TAP discount. Det oplyses ikke på TAPs hjemmeside, hvorlænge priserne gælder.

Nyd Lissabon og omegn – snup en forlænget weekend
Hvis man ikke har været i Lissabon før, vil man hurtigt opdage, at her ligger en skjult perle. En by helt ulig noget man ser til hverdag i Danmark. Flyvetiden er 3 timer 30 min og Lissabons lufthavn ligger stort set midt i byen. Fra lufthavnen kommer man hurtigt med metro, lufthavnsbus eller taxi til Lissabons gamle bydel.

Gå på oplevelse i det historiske centrum, med de mange hyggelige, snævre gader, prøv en tur med en gammeldags sporvogn eller brug en dag i byen Sintra, ikke langt uden for Lissabon og se et af de 10 vidundere i den moderne verden, nemlig Pena Paladset. Med tog tager det 40 min.

Eller tag toget mod badebyen Cascais og oplev den hyggelige stemning, der er langs med Lissabon kysten.

Mulighederne er mange og indtrykkene bliver siddende, når man kommer hjem fra en rejse til Portugals hovedstad.

Læs mere om Lissabon – Portugals Hovedstad og Sintra - byen med storslået arkitekturKommentarer

Endnu ingen kommentarer