Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejsebranchen udpeger Portugal som oplagt rejsemål 2014

Engelske undersøgelser har påvist, at Portugal er Vesteuropas billigste feriedestination og værd at holde øje med i 2014.

Algarve er billigste ferieløsning i Europa for en hel familie
Tænker man på sommerferie i Portugal, tænker de fleste på Algarve. Regionen i det sydligste Portugal er almindeligt kendt for sol og sommer med de mange strande og golfbaner.

Nu har en undersøgelse i England, foretaget af det Britiske Postvæsen, målt, hvad briterne får for pengene når de rejser, og påvist, at byen Albufeira i Algarve er den billigste løsning for den budget orienterede familie, der gerne vil på ferie under solens varme stråler. Hele 18 procent er priserne raslet ned med, baseret på flybillet priser, leveomkostninger og euroens ydeevne i landet. Til sammenligning er Costa del Sol i Spanien blevet 22 procent dyrere, baseret på selvsamme rejse- og ferieudgifter.

I øvrigt er det dobbelt så dyrt at rejse til Italien, et andet sydeuropæisk land, der sagtens kan sammenlignes med Portugal på alle turist parametre.

Turister elsker det hyggelige og nostalgiske
Undersøgelsen har også fokuseret på, hvad der kunne drive de ferierejsende tilbage til Portugal igen og igen. Det bemærkedes, at i Lissabon, Portugals hovedstad, koster en kop kaffe med et stykke sødt på en lille café kun et par euro, i modsætning til mange andre landes hovedstæder og storbyers serveringssteder, hvor turisterne skal betale langt mere, end hvad der bare kunne være en anelse fair. Lissabons gamle sporvogne er stadig et nostalgisk hit til en meget taknemmelig billetpris og så er der havet og surferne.

Surferens paradis – Ericeira helt i top
Surf entusiaster er svært begejstret for at kunne surfe på de meget høje bølger, der slår ind på Portugals kyster, uden at der skal bekostes en flybillet til de områder, hvor surfing har sit ophav og ligger ualmindeligt langt væk, specielt hvis man kun har en uges ferie til rådighed.

Her er byen Ericeira, 50 km fra Lissabon, utroligt attraktiv og byens surfer område lægger da også vand til mange nationale og internationale mesterskaber hvert år.

Læs også: Ericeira - strande nordvest for Lissabon på Sølvkysten i Portugal

Det er de gode, gamle dyder Portugal er så kendt for, som tiltrækker de mange, mange besøgende år efter år. Og så er det stadig billigt.

Douro-dalen er et must-see
Rejseguiden Fodor’s har sat Vale do Douro regionen på listen over steder man bør se i 2014. Dette er et af de smukkeste vinproducerende områder i verden og beskrevet som en mindre kendt perle og kendt som et fristed for dem der ofte frekventerer regionen. En sejltur på Douro floden med udsigten til vinmarker, der står som terrasser og flankere flodbredden, samt en tur på stranden når man alligevel er i Porto eller omegn, er i meget høj kurs blandt turister der holder ferie eller forlænget weekend her.

Se også: Billige flybilletter med TAP – København-Lissabon februar, marts og april måned 2014

Portugal er rejsemålet i 2014
Portugal ligger på top ti hos mange anerkendte rejseguide skribenter, der alle opfordrer til, at ferien 2014 går til de mange forskellige regioner i Portugal. Ikke mindst til de knap så turistbesøgte områder, hvor man virkelig kan se det oprindelige og rigtige Portugal - til steder hvor historien giver ekko endnu. Og dem er der rigtig mange af.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer