Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ryanair åbner ny base i Lissabon Lufthavn

Flyselskabet Ryanair har besluttet, at åbne en fast base i Lissabons lufthavn pr. april 2014. Det bliver den tredje i Portugal, idet Ryanair allerede har fast base i Porto og Faro (Algarve).

Investering i Lissabon Lufthavn - Ryanair
Beslutningen om at udvide med Lissabon som fast base, med foreløbigt et fly og fire nye ruter, skaber ifølge Ryanairs direktør flere nye arbejdspladser i Lissabon Lufthavn.

Det er samtidig en investering til omkring en halv milliard kroner, der kunne tyde på, at Ryanair også vil være med til at transportere passagerer til Lissabon Lufthavn, med henblik på, at de herfra skal videre ud i verden.

TAP Airlines har tidligere meldt ud, at de vil gøre mere ud af at bruge Lissabon som transfer destination mod USA, Afrika og Sydamerika, og har derfor udvidet rutenettet på europæiske destinationer.

Læs også: Ryanair bagagegebyrer – håndbagage regler – kabinekuffert mål

Ryanair nye ruter til Lissabon
Fra april 2014 har Ryanair som følger i Lissabon Lufthavn:

  • 1 fastliggende fly
  • 4 nye ruter: Dole, Manchester, Marseille og Pisa
  • 124 ugentlige afgange
  • 900.000 passagerer
  • 900 arbejdspladser tilknyttet

Ryanair base i Billund – håb om rute til Lissabon
I Danmark har Ryanair base i Billund og det kunne give håb om, at Ryanairs store investering i Lissabon lufthavn en dag vil åbne en rute direkte mellem Billund og Lissabon.

Fra København er det kun TAP og Norwegian der flyver direkte til Lissabon. EasyJet lukker ruten mellem Lissabon og København i april 2014.

Læs også: Ryanair gør hjemmeside mere overskueligKommentarer

Endnu ingen kommentarer