Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rock In Rio 2014 i Lissabon i maj og juni med Robbie Williams og Justin Timberlake - nyhed: Rolling Stones bekræftet

Robbie Williams, Justin Timberlake og The Rolling Stones er blandt hovednavnene på Rock in Rio 2014 festivalen
Dette års udgave af Rock in Rio Lissabon, løber af stablen på dagene 25., 29.,  30., og 31. maj, samt 1. juni. I anledningen af festivalen, der finder sted i Parque da Bela Vista i Lissabon, opføres en koncert by til lejligheden, der lyder navnet Rock City.

Programmet for Rock in Rio Lisboa 2014 er per start april således:

Fredag 23. maj
Denne dato er sløjfet i det officielle program og erstattet med torsdag d. 29. maj.

Lørdag 24. maj
Arrangørerne har valgt ikke at benytte denne dato, da dagen karambolerer med Champions League Finalen i fodbold, der ligeledes spilles i Lissabon.

Søndag 25. maj
Hovednavnet er Robbie Williams, tidligere Take That medlem, nu succesrig solokunstner. Udover Robbie synger den brasilianske sangerinde Ivete Sangalo, samt en overraskende koncert og, specielt til lejligheden, duet mellem rapperen Boss AC og Aurea, en af Portugals helt nye og meget populære unge sangerinder.

Torsdag 29. maj
The Rolling Stones er endelig bekræftet. Arrangørerne har ændret i planerne for at indpasse det britiske band i deres Line-Up.

Fredag 30. maj
Linkin Park vender tilbage til Parque da Bela Vista, hvor de også spillede i 2006, Queens of the Stone Age følger op og sørger for, at der spilles rockmusik på rockfestivalen, inden det store stjernenavn indenfor dance musikken, Dj’en Steve Aoki, får publikum til at række hænderne op mod den portugisiske nattehimmel i eufori. Indimellem har post-punk bandet Capital Inicial optrådt på scenen.

Lørdag 31. maj
Denne aften domineres af de meget populære Arcade Fire, den unge sanger Ed Sheeran fra England, samt stjernespiren fra Australien, der kalder sig Lorde. Hun hittede stort i hele verden i 2013 med sangen ’Royals’.

Video: Lorde ‘Royals’

 

Søndag 1. juni
Dagen hvor selveste Justin Timberlake spiller. Det er måske også dagen hvor Rock City forvandles til Pop City. Én ting ligger fast: det bliver helt sikkert en hed aften for det dansende publikum i Lissabon, der med rette kan forvente at høre Justins mange hits. I det hele taget er dagens program præget af artister, der ikke er kendt for at spille rockmusik. Legendariske Nile Rodgers fra USA spiller funky disco og Jessie J fra England spiller hits i kategori med nutidens hitliste popkunstnere.

Oplysninger om billetsalg og yderligere info findes på Rock in Rio Lisboa.

Video. Justin Timberlake ‘Cry Me a River’

 


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer