Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


FIFA ranglisten – Portugal nummer 3 – træneren forlænger – VM holdopstilling fundet i skraldespand på restaurant

Den Iberiske halvø dominerer FIFA’s netop offentliggjorte verdensrangliste i fodbold for april måned 2014. Spanien ligger stadig solidt nummer et, mens Portugal er rykket en plads op til 3. pladsen. Tyskland ligger nr. 2.

Portugal tangerer dermed sin hidtidige bedste placering, som ligger to år tilbage (oktober 2010). Med den kommende VM turnering i Brasilien in mente, er det ikke noget dårligt tegn for Cristiano Ronaldo og co., der dog af de fleste fodboldeksperter i Europa, ikke spås at komme længere end kvartfinalen.

Portugal vinder VM 2014
Med mindre Ronaldos holdkammerater tager et skridt op mod hans niveau og gør det, alle portugisere (og formentlig de fleste danskere i Portugal, af indlysende årsager) håber inderst inde: Portugal vinder VM 2014. Der er helt sikkert grund til optimisme, da Portugal ikke er så meget på udebane, som mange andre nationer måske vil føle sig i Brasilien.

Portugal skal spille mod Tyskland, USA og Ghana i gruppe E ved sommerens VM i Brasilien.

FIFA World Ranking april 2014
Top 10 på Fifa’s verdensrangliste pr. medio april 2014:

1. Spanien (1)

2. Tyskland (2)

3. Portugal (4)

4. Columbia (5)

5. Uruguay (6)

6. Argentina (3)

7. Brasilien (9)

8. Schweitz (7)

9. Italien (8)

10. Grækenland (13)

Længere nede på listen ligger de skandinaviske lande. Ingen har kvalificeret sig til VM i Brasilien:

23. Danmark (24)

25. Sverige (27)

52. Finland (58)

56. Norge (57)

Sidste verdensranglisteplacering nævnt i parentes.

Portugals landstræner forlænger med to år
Paulo Bento, Portugals landstræner siden 2010, har forlænget kontrakten med to år, til EM slutrunden i 2016. Den tidligere Sporting Lissabon træner skal i kvalifikationen til EM i Frankrig 2016, blandt andre møde det danske fodboldlandshold.

I en pressemeddelelse fortæller Bento: ’Jeg er beæret over at forsætte med at tjene mit land, som jeg hidtil har gjort’.

Aprilsnar – Portugals VM opstilling afsløret før tid
Selvsamme Paulo Bento blev brugt som statist i den portugisiske avis Record, der angiveligt havde fundet Bentos ideal opstilling til VM kampene, nedskrevet på en serviet og efterfølgende smidt i skraldespanden. Ifølge avisen var Bento på italiensk restaurant i Estoril med sine venner, for at snakke om sommerens VM.

Men inden det blev afsløret som en aprilsnar, var historien blevet rigtig stor i blandt andet Brasilien – her tager man fodbold alvorligt. Navnene til Portugals trup til sommer er nok ikke meget anderledes end dem, der blev skriblet ned på en serviet af sportsredaktionen på Record.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer