Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stemningen er unik i Lissabon – gode rejseoplevelser og mest for pengene

Markisen og Sporvogn nr. 28
De fleste turister, der har besøgt Lissabon, kan nikke genkendende til den legendariske sporvogn nr. 28 og ved måske samtidig også, at efter det skrækkelige jordskælv i 1755, blev ansvaret for byens genopbygning lagt i hænderne på Marquês de Pombal (Markisen af Pombal).

Læs også: Lissabon shopping - Avenida da Liberdade

Han havde en vision om, at byens infrastruktur gerne måtte ligne den, der kendes fra Paris – brede, lange boulevarder, der udspringer fra en stor plads/rundkørsel. Pladsen, der hedder Praça Marquês de Pombal, er prydet med en statue af… ham selv (og en løve) – sat op til minde om jordskælvet og den derefter følgende genopbygning.

Læs også: Weekendferie i Lissabon – Vesteuropas billigste turistdestination

Gode oplevelser til lave priser – tag en tur med sporvogn
Det er bare én af grundende til, at rejselivsskribenten fra Berlingske mener, der kan findes pariserstemning i Lissabon og i øvrigt sammenligner priser på mad, drikkevarer og tøj de to byer imellem, hvor resultatet ikke uventet falder ud til fordel for Portugals hovedstad.

Rejseartiklen fra BT, der på hyggeligste vis giver inspiration til gode rejseoplevelser i Lissabon, beskriver turen med den berømte sporvogn nr. 28.

Video: På tur i Lissabons smalle gader med Sporvogn nr. 28Kommentarer

Endnu ingen kommentarer