Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Benfica i Europa League finalen 14. maj 2014 (Europa League 2013-2014)

Finalen i Europa League 2014 spilles i Torino den 14. maj og står mellem Benfica og Sevilla.

Juventus ude af EL-turneringen
Benfica klarede 0-0 mod Juventus i semifinalen den 1. maj, og dermed blev den indledende kamp i Portugal med en 2-1 sejr til Benfica adgangsbillet til finalen i Europa League; den næst-fineste europæiske fodboldturnering efter Champions League.

Benfica fik en spiller udvist 23 minutter før tid, men holdt alligevel sin uafgjorte position til dommerens sidste fløjt.

Netop Juventus har hjemmebane i Torino, hvor finalen skal spilles, så den 14. maj returnerer Benfica til Juventus Stadium for at spille mod spanske Sevilla.

Benfica modstander Seville i mange spansk-portugisiske kampe
Seville ligger kun 435 kilometers kørsel fra Lissabon, og den spanske klub har set en hel del af Portugal i forbindelse med 2013-2014 Europa League turneringen.

Først fik Sevilla modstand fra Portugal i gruppespillet, hvor nyoprykker Estoril klarede 1-2 på hjemmebane og 1-1 i Seville.

Senere mødte Seville Europa League vinderen fra 2011 FC Porto i kvartfinalen. Porto vandt 1-0 hjemme, men tabte til gengæld stort ude med 4-1 i Seville.

Benfica bliver således det tredje portugisiske hold i løbet af én sæson, som Seville stiller op imod.

Det er i øvrigt det andet år i træk at Benfica spiller Europa League finale. I EL 2012-2013 finalen tabte Benfica til engelske Chelsea FC med 2-1 i Amsterdam Arena.  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer