Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Vanvittige hotelpriser i Lissabon til Champions League Finalen 2014

Der skal tjenes penge på fodboldbraget mellem Real Madrid og Atlético Madrid lørdag den 24. maj. Der skal tjenes rigtig mange penge.

Hotelpriserne tangerer det vanvittige og har man ikke allerede bestilt for længst, kan man være sikker på at der bliver tæret hårdt på den surt, sammensparede pengebeholdning, hvis man i dag booker én overnatning 24. maj på et hotel i Lissabon.

5 stjernet hotel i Lissabon: Hotel Tivoli Lisboa

Høje priser er eksklusiv morgenmad
En søgning på hotels.com gjorde skribenten her helt forskrækket. En overnatning på Hotel Dom Afonso Henriques - et tostjernet hotel i Lissabon, kostede intet mindre end 26.000 kr. den 24.maj. To dage senere koster en overnatning på selvsamme hotel 336 kr. Booker man direkte på hotellets side ligger priserne mellem 3.500 og 5.500 euro (26.000 og 41.500 kr.). Det er eksklusiv morgenmad, har journalisten for nyhedssitet Bloomberg fået fortalt af hotellets receptionist, da han forespurgte på prisen hos dem.

Lidt billigere kunne det gøres på et Hotel Capital med kun en stjerne: Pris 11.600 kr. for en overnatning efter Champions League finalen. Dagen efter koster en overnatning bare 493 kr.

74.000 kr. for en overnatning
Men vanviddet stopper ikke her. Ekstra Bladet har også lavet en søgning, der resulterede i priser på op til 74.000 kr. for en nat på et trestjernet hotel. Et pristjek foretaget af hotelsøgesiden Trivago viser, at gennemsnitsprisen på denne særlige dag er godt 15.000 kr. for en hotelovernatning. Den gennemsnitlige normalpris for en overnatning er 800 kr. i Lissabon.

Regeringen vil ikke blande sig
Den portugisiske regering blander sig uden om og mener, at det er udbud og efterspørgsel der bestemmer priserne. Ikke ministeren for Portugals turisme. Oppositionspolitikere mener, at landet skyder sig selv i foden og skræmmer fremtidige turister væk.

Lavpris hotel i Lissabon: Hotel Suiço Atlântico

Spanske fans fra Madrid kommer til byen
Det forventes, at 70.000 spaniere vil valfarte til Lissabon i finaleweekenden, også tilhængere uden billet, der bare vil deltage i festlighederne før og efter kampen. Det er første gang nogensinde to hold fra samme by skal spille finale i Champions League. Kampen spilles lørdag den 24. maj på Benficas hjemmebane Estádio da Luz.

Sommer i smukke Lissabon – book hotel til ferien 2014 allerede nu
Book billigt trestjernet hotel i Lissabon på Hotel Borges Chiado til priser fra € 623 (inklusive morgenmad) for to personer i 7 dage i juni måned. Beliggende i Chiado kvarteret – lige i hjertet af Lissabon – Reserver her.

Læs også: Benfica i Europa League finalen 14. maj 2014Kommentarer

Endnu ingen kommentarer