Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Svævebane fra Spanien til Portugal – Rope slide over Guadiana- floden

Har man lyst til at prøve sig selv af og finde ud af hvor modig man egentlig er, kunne løsningen være en svævetur fra den spanske side af Guadiana-floden til Portugal på den anden side.

720 m Rope slide i høj fart
Svævebanen, der starter i Sanlúcar de Guadiana i Andalusien, er på intet mindre end 720 m. og slutter i Alcoutim, i Algarve regionen. Det er verdens første svævebane, der krydser grænsen mellem to lande.

På engelsk hedder sporten Rope slide - en sport hvor man, med stor hastighed, glider, hængende på et stålkabel, horisontalt fra et sted til et andet. Undervejs kommer man op på omkring 80 km/t, men man skal heldigvis ikke selv bremse op, når turen slutter sikkert nede på jorden igen, på den anden side af floden.

Sejl med båd retur til Spanien eller bliv i Portugal
Prisen for en tur er 15 euro, der udover en Rope slide tur også inkluderer en tilladelse til at krydse grænsen på denne måde. Skal man tilbage til Spanien, er der en færgebillet med i prisen og ellers kan rejsen bare fortsætte i Portugal, da grænsen er passeret på lovlig vis.

Turen over Guadiana er også en tidsrejse 
Husk at stille uret en time tilbage ved ankomst til Portugal, hvis ikke der skal returneres til Spanien. Turen kan vel kaldes en tidsrejse – ellers er det bare tilbage til fremtiden og Spanien efterfølgende.

Få mere information hos Limitezero om tilmelding

Video: oplev svæveturen som den ser ud fra luften

 

Video: oplev svæveturen nede fra jordenKommentarer

Endnu ingen kommentarer