Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


The Yeatman – luksusoplevelser på 5 stjernet luksushotel i Porto

Hotel The Yeatman ligger i Vila Nova de Guia på Douro-flodbredden, med udsigt til Portos historiske bydel på den anden side.

Her bliver der kræset for gæsterne ud over det sædvanlige og der er specielt fokus på, at oplevelsen på hotellet skal være total. Fra det overdådige vinkort til Michelin restauranten, fra de luksuriøse værelser til swimmingpools i særklasse (både indendørs og udendørs).

Vinhotel i verdensklasse – The Yeatman
Fra sin karaffel-formede pool til den 25.000 flasker store vinkælder og luksus spa behandlinger, er der ingen tvivl om, at dette elegante hotel kredser om og har fokus på vin.

Med en hypnotiserende udsigt over Porto og med Michelin restaurant, åbnede dette hotel i 2010. Beliggenheden ved de gamle portvinshuse, hvis terrakotta-farvede tagkonstruktioner man næsten kan røre fra swimmingpool området, er der kun 15 minutters gang ned til den smukke, gamle bydel - via brostensbelagte gader, promenaden langs med floden og Ponte Luís I broen (bygget af Eiffels gamle partner fra 1881-86), der forbinder Vila Nova de Guia med Porto.

Bestil ferien på The Yeatman Hotel her

Verdens største udvalg af vin – et stjernet Michelin restaurant
Vinkortet er stort og tæller mere end 1.200 varianter. Kortet anses for at have verdens bedste og største udvalg af portugisiske vine. Huset kan også prale af at have en anseelig samling af portvine, hvoraf mange ikke optræder i nogen vinguider og er absolutte sjældenheder.

Hotellets chefkok hedder Ricardo Costa, født i 1979 og én af Portugals førende køkkenchefer. Det var under ham, at restauranten på The Yeatman fik en Michelin stjerne i 2011. En stjerne som de har opretholdt lige siden. Richardo Costa er i dag Executive Chef med ansvar for begge hotellets restauranter, med hovedvægten lagt på den gastronomiske restaurant.

Hotellets vineksperter er til for dig
The Yeatmans hold af vineksperter er mere end villige til at hjælpe med at opdage de mange perler der findes i Portugals vinproduktion.

Hver torsdag er der guidede tur i The Yeatmans vanvittige store vinkælder, der primært består af portvin i alskens varianter og årgange, men der findes også et kæmpeudvalg af rød, hvid og rosévin fra de omkring 70 vinproducenter hotellet samarbejder med.

Vinproducenterne kommer på skift og tilbyder smagsprøver på netop deres vine, i forbindelse med en gourmet middag i Michelin restauranten – mod betaling.

Spa behandlinger – vinterapi og massage
Caudalie Spa Vinothérapie® har indrettet sig på mange luksushoteller verden over og altså også på Hotel The Yeatman i Porto. Restprodukter fra vinproduktionen menes at have et højt indhold af antioxidanter, til glæde for den naturlige skønhed. Det er muligt at få et Cabernet Scrub med vindruekerner eller ømhedsmassage med en anordning, der oprindeligt blev brugt til at stampe druer med.

Porto er en Global By
På grund af Portos status og vigtighed i regionen, anses byen for at være en Global By. Den er én af kun fem byer på den Iberiske Halvø, der går under begrebet Global By (de andre er Lissabon, Valencia, Barcelona og Madrid), et udtryk der hæftes på byer, der har stor indflydelse på den globale økonomiske sammenhæng.

Rejsen til Porto – med fly fra Danmark
Der er per medio maj 2014 ingen fly direkte til Porto. Norwegian og TAP flyver fra København til Lissabon og TAP flyver også fra Hamborg. Fra Lissabon kan man flyve til Porto (45 min.), tage toget (3 timer) eller leje bil og køre en scenisk tur fra hovedstaden til det smukke område i Nordportugal.

Video: udsigt over Porto fra Hotel The YeatmanKommentarer

Endnu ingen kommentarer