Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Børnenes fest i Cascais søndag 1. juni 2014 – skøn dag for hele familien ved Lissabonkysten

Børnenes fest vender tilbage ved Baia de Cascais til en søndag fyldt med fest, farver og ikke mindst leg og underholdning for børn i alle aldre og deres forældre og bedsteforældre.

Festlighederne udvidet til Marechal Carmona Parken Søndag den 1. juni 2014 fra kl. 10-18 bliver Cascais fyldt op med glade børn, der får en fantastisk underholdende dag med masser af aktiviteter på programmet på pladsen foran det store Hotel Baia - hoppeborg og gynger, fælles dans og gymnastik er blandt de gode og sjove oplevelser.

Marechal Carmona Parken holder åbent kl. 10-20 og her kan børneforældre få mange gode råd med på vejen.

Parken er fyldt med mange små informationsområder, hvor medarbejdere fra offentlige og private instanser giver oplysninger, informationer og gode råd om stort set alt, der måtte interessere nuværende og kommende børnefamilier.

Der er desuden masser af aktiviteter og lege specielt målrettet babyer i park området, der også har alle faciliteter til de helt små.

Svært at nå rundt til det hele
Arrangørerne lover, at der i år er så mange nye aktiviteter for både babyer og børn i alle aldre og mener, at hele familien kan få svært ved at nå rundt til det hele på én dag. Så er det bare om at alliere sig med bedsteforældrene.

Der er fri adgang, men enkelte forlystelser koster op til et par euro.

Læs programmet for 2014 ’Festa da Criança & Somos Família’ – med oversigt over alle aktiviteter.

Video: stemningsbillleder fra børnenes fest i Cascais 2013Kommentarer

Endnu ingen kommentarer