Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cykelferie i Portugal med A2Z Adventures – oplev dit favorit område i eget tempo

Har man besluttet sig for, at det skal være i Portugal man skal på en uges cykelferie (eller mountainbiketur eller vandretur), er der mange forskellige ruter at vælge i mellem.

A2Z Adventures kommer rundt i hele Portugal, lige fra klipperne og strandene i Algarve i syd til portvinsmarkerne i nord. Der er næsten ikke et område i Portugal man ikke kan opleve.

Alle events har et tema eller to som ledsager, hvor man er garanteret at opleve lige det man skulle have lyst til.

Find din tur i Portugal – cykelferie i dit favoritområde Vælg turen der skal smage på det lokale køkken i Alentejo eller turen i Portvinslandet, med masser af indlagte smagsprøver. Eller tag turen der kommer til mange historiske landsbyer undervejs eller turen over Estrela bjergkæden. Mulighederne er stort set uendelige og der er rig mulighed for at få rigtige gode oplevelser med hjem i bagagen. Oplevelser fra Portugal man med garanti aldrig glemmer.

Se A2Z Adventures cykelferie program

Eksperter på cykelferier i Portugal
A2Z Adventures er en portugisisk cykelferie arrangør og blev grundlagt af Pedro Pedrosa i 2006.

Efter at have haft mange gode rejseoplevelser på cykel i blandt andet Himalaya, men mestendels i Portugal, besluttede Pedro Pedrosa sig for, at de oplevelser også skulle komme andre cykelferie-entusiaster til gode.

Pedrosa oprettede firmaet A2Z Adventures med en række partnere, der i dag arrangerer cykelferie og vandreture mange steder i verden, men han indrømmer, at Portugal er landet de har mest ekspertise i – der hvor hans hjerte høre hjemme.

Tæt kontakt med naturen og lokalbefolkningen – få mest ud af cykelferien
Filosofien bag måden at afholde denne type ferie på er, at det er lige præcis på denne måde man får mest ud af en ferie: gode oplevelser i tæt kontakt med naturen og den lokale befolkning og kultur – altid i et afslappet tempo.

Det er ingen hemmelighed at A2Z Adventures elsker at vise deres elskede Portugal frem for deltagerne og sørge for, at turene går til nogle helt særlige egne af landet, som ellers kun de lokale kender.

Få deltagere på hver tur – lokale guider taler engelsk
Der er gennemsnitlig kun 8 deltagere med på hver tur, hvilket gør det nemmere at bo på de små hyggelige steder på landet, i stedet for de overfyldte turisthoteller. Der er noget specielt ved at overnatte på en hyggelig Quinta i Alentejo, fremfor et billigt hotel i midten af en større turistby.

A2Z Adventures arbejder sammen med lokale guider, som kender områderne hvor der cykles eller vandres, med dertilhørende respekt for lokale traditioner og miljø, og på den måde tjenes pengene lokalt i de små landsbyer. Desuden taler alle guider også engelsk.

Alle cykelferie og vandreferie events kan gøres på egen hånd eller med delvis guide eller fuld guide.

Få mere information og vejledning om priser og ruter på A2Z Adventures hjemmeside.

Video: Stemningsbilleder fra Douro, PortvinsregionenKommentarer

Endnu ingen kommentarer