Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabon: kendte anbefaler – hoteller, restauranter, shopping og museer

Hvad anbefaler en Michelin køkkenchef, en skuespiller, en romanforfatter og en designer af gode restauranter, butikker, hoteller og museer og hvad har de af små hemmelige tips til de bedste oplevelser i Lissabon?

José Avillez – Michelin Chef
Køkkenchefen José Avillez, der både har Michelin stjerne og fem restauranter i Lissabon, er vild med sporvogn nr. 28, butikken ’A Vida Portuguesa’, det hyggelige hotel memmo Alfama, den lille park Belvedere São Pedro de Alcântara og den lille, familieejede fiskekonserves butik Conserveira de Lisboa.

Læs også: Lissabon-ferie – billig sommerferie i Lissabon

Robert Wilson – krimiforfatter
Den britiske krimiforfatter Robert Wilson, der også har bopæl i Portugal, ved hvor de hyggelige restauranter ligger; dem med ægte fado og dem man måske er nødt til at banke på døren for at komme ind på. Han har også lovord tilovers for Marcado de Ribeira, et marked med frisk fisk og økologisk frugt og grønt.

Vejret i Lissabon lige nu og de næste dage

Alexandra Champalimaud – indretningsarkitekt og designer
Den i Lissabon fødte designer Alexandra Champalimaud, der er indretningsarkitekt for hoteller i den dyre ende, samt private boliger og restauranter, har en tur til Sintra, antikmarked, smykkebutikken Leitão & Irmão, samt en restaurant nær operahuset i Chiado kvarteret øverst på listen over sine specielle oplevelser i Lissabon.

Daniela Ruah – skuespiller
Daniela Ruah, skuespiller opvokset i Lissabon, synes rigtig godt om Bairro Alto, Pastéis de Belém, Gulbenkian Museet og fisk og skaldyr, samt en prego (sandwich) på Cervejaria Ramiro.

Læs mere om de fire kendtes favoritsteder i Lissabon og bliv inspireret til nye, gode oplevelser næste gang du er i byen – hvis du ikke allerede er i Lissabon.

Video: kom med ind i konditoriet Pastéis de BelémKommentarer

Endnu ingen kommentarer