Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


David Cameron holder 2014 sommerferie i Portugal – Turister bruger i snit 100 euro om dagen

Det vides ikke om den engelske premierminister holder forbrugsgennemsnittet som turist oppe eller nede, men det er sikkert, at han igen i år er taget til Portugal for at holde sommerferie med sin kone og tre børn.

David Cameron er dog så travl en mand, at hans kalender ikke tillader ham at slappe af i familiens skød særlig længe af gangen.

Premierministeren afbryder ferien
Cameron rejste til Portugal lørdag d. 2. august og skulle allerede tilbage til Glasgow søndag d. 3. august for at deltage i afslutningsceremonien i sportsarrangementet ’The Commonwealth Games’. I denne uge (4-10 august 2014) skal han deltage i møder i Frankrig og Belgien, inden han vender tilbage til ferien og familien i Portugal.

Det er ikke Camerons første ferie i år, da han allerede har været på ferie på Lanzarote. I 2013 var han og familien også på ferie i Portugal (Algarve), samt Cornwall, Skotland og Spanien.

Turister i Portugal lægger 100 euro om dagen
Udenlandske turister og besøgende på ferie eller forretning i Portugal bruger i gennemsnit 100,22 euro om dagen – vel og mærke per hoved. Det har Portugals Statistik beregnet sig frem til.

Erhvervs- og forretningsrejsende holder snittet oppe, idet de forbruger 166,56 euro om dagen per person, hvorimod turister der kommer til Portugal enten i bil eller tog kun formøbler 47,96 euro om dagen i snit.

Turister, der tager turen til Portugal med fly, bruger 129,76 euro per person om dagen i snit – alt inklusive.

Kilder: Mirror, Belfast Telegraph og The Portugal NewsKommentarer

 

Sean Dahl siger:

David og Samantha Cameron var i starten af august på fiskemarked i Cascais.

Se artikel i The Telegraph fra 5. august 2014.

5 August 2014 5:52 PM