Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser Algarvekysten august 2014 – events og ferieoplevelser for hele familien

Algarve regionen er kendt for strande, naturlandskaber, barer og golfbaner. Og for restauranter, hoteller, seværdigheder og naturligvis masser af underholdning.

Lej feriebolig på Algarvekysten

Oplevelser for enhver smag
Udbuddet af spændende, sjove og underholdende oplevelser er meget forskelligartet og som turist bliver man budt på masser af lokale oplevelser til følelsesregisteret, mange lydoplevelser for ørerne og i høj grad regionale oplevelser for smagssanserne over hele Algarvekysten.

Se også: Vejret i Algarve

Nedenstående er et udpluk af begivenheder og oplevelser i Algarve for august 2014:

8. august: koncert med Leona Lewis - Albufeira
Den britiske sangerinde Leona Lewis, der udover at vinde den engelske udgave af X-factor også har formået at slå igennem internationalt, giver koncert den 8. august i Albufeira.

Concerto com Leona Lewis
Sted: Sheraton Algarve & Pine Cliffs Resort
Tidspunkt: 8. august 2014 - kl. 22.30
Billetpris: 45€

Lej feriebolig i Albufeira

9-14. august: Seafood Festival – Olhão (Faro)
Kom og smag på frisk fisk og skaldyr fra Ria Formosa, tilberedt på forskellige måder eller køb dine souvenirs på markedet med lokalproduceret brugskunst. Det hele bliver ledsaget af live musik.

29. Festival do Marisco
Sted: Olhão (10 km fra Faro)
Hver dag fra 9-14. august 2014

10. august: The Color Run – Algarve (Portimão)
Vær med til et fem kilometers motionsløb i farver. Fokus ligger IKKE på hurtighed og tid, men på sjov og samvær med venner og familie. Det eneste krav er, at man møder op ved startsnoren i hvid trøje. Den er med garanti flerfarvet, når målstregen passeres.

The Color Run
Sted: Marinaen i Portimão
Tidspunkt: 10. august 2014 - kl. 18.00
Mere information: www.thecolorrun.pt

Læs også: The Color Run Cascais 2014 – de skøreste fem kilometer i farver

13-17. august: 20. Sardin Festival – Portimão
Grillede sardiner er en nationalret i Portugal. Denne lækre spise er midtpunktet i Sardin Festivalen i Portimão, der udover grillede sardiner også byder på mere traditionelle markedsoplevelser som aktiviteter for børn, musikalsk optrædende med portugisiske kunstnere, samt mulighed for køb af brugskunst og slik – alt i alt en oplevelse for hele familien.

XX Festival da Sardinha
Sted: Portimão (ved havnen)
Tidspunkt: 13-17. august 2014 – alle dage fra kl. 19.00 til 01.00

15. august: Where’s The Party by Carlsberg
På Marinaen i Albufeira bliver der skruet op for den store bashøjttaler, når arrangementet Where’s The Party rammer Algarve i år. Arrangementets helt store navn er den hollandske DJ og producer Armin Van Buuren og med ham bag pladespillerne er der lagt op til et brag af en fest til solen står op.

Where’s The Party
Sted: Albufeira (marinaen)
Tidspunkt: 15. august 2014 - fra kl. 16
Pris: 22€

Video: Where’s The Party – Algarve 2014

5-9. september: Kost fra Middelhavsområdet
Er man så heldig at være i Tavira i starten af september, skal man tage til markedet, der fokuserer på middelhavskostens gunstige virkninger på kroppens velvære.

Her kan man få gode råd om kost, der er godt for hjertet, deltage i tilberedning af ernæringsrigtig mad og smage på vin og olivenolie.

Arrangementet har også alle de oplevelser man normalt forbinder med et marked. Her er det hele for hele familien, bare lidt mere ernæringsrigtigt.

Feira da Dieta Mediterrânica
Sted: Tavira (30 km fra Faro)
Tidspunkt: 5-9. september 2014

Lej feriebolig i Tavira

Der er mange flere oplevelser at vælge imellem
Dette lille udpluk af gode oplevelser i Algarve i august måned retfærdiggør ikke omfanget af de mange begivenheder, der rent faktisk løber af stablen. Læs meget mere om samtlige muligheder i online pamfletten Guide Algarve August 2014 (PDF Format).Kommentarer

Endnu ingen kommentarer