Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Turismo de Portugal laver ny strategi for turisme i Portugal frem til 2020

Turismo de Portugal er en organisation der har til formål at fremme turismen i Portugal. Den offentlige turistorganisation i Portugal hører under ministeriet for økonomi, innovation og udvikling.

Turistorganisationen vil i september afholde en række konferencer og workshops i Portugals forskellige turistregioner med henblik på at definere en ny langsigtet strategi for turisme i Portugal frem til år 2020.

Turismo de Portugal ønsker at søsætte en række nye turisme-relaterede investeringsprojekter, og det forventes at mange af disse projekter vil kunne opnå støtte fra EU under den nyligt reviderede lovgivning om støtte til turisme i EU.

Initiativet kaldes "Turismo 2020: Plano de Acção para o Desenvolvimento do Turismo em Portugal 2014-2020"

Turismen i Portugal har allerede oplevet stor fremgang i de senere år, og med de nye investeringer håber Tursistorganisationen at væksten vil fortsætte.

Turismo de Portugal blev i starten af august 2014 kåret som den bedste turistorganisation i Europa ved World Travel Awards 2014 i Athen, hvor 10 turistorganisationer (herunder bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland og England) var nominede i kategorien "Europe's Leading Tourist Board".

Se også: Portugal hædret adskillige gange med rejsebranchens svar på en ‘Oscar’Kommentarer

Endnu ingen kommentarer