Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugals præsident lykønsker Cristiano Ronaldo – Best Player of Europe 2013/2014

Aníbal Cavaco Silva, Portugals præsident, gratulerede på egne og hele Portugals befolknings vegne Ronaldo i en direkte besked til fodboldspilleren, en besked der også blev offentliggjort på præsidentens hjemmeside. Det skrev The Portugal News 30. august 2014.

Ronaldos vanvittige sæson
29 årige Ronaldo vandt titlen Best Player of Europe for sæsonen 2013/2014, en succesrig sæson for Cristiano på både klubholdet Real Madrid og landsholdet, der bød på 62 mål i 57 kampe, inklusive et rekordantal på 17 mål i Champions League og stor succes på Portugals landshold i kvalifikationen til sommerens overståede VM turnering i Brasilien.

Præsidenten fremhæver Ronaldos sportsånd
Præsident Cavaco Silva fremhævede Ronaldos store sportsånd og det engagement han har vist som professionel fodboldspiller. Desuden påpegede præsidenten at verdens bedste fodboldspiller er med til at sætte idrætten i højsædet i Portugal og ikke mindst er med til at løfte landets anseelse på global plan.

Ingen over Cristiano Ronaldo i sæsonen 2013/2014
Det var første gang Ronaldo vandt Best Player of Europe, efter at han de sidste tre år kun opnåede sekundære placeringer. 54 journalister fra forskellige europæiske lande var involverede i afstemningsprocessen.

Ronaldo vandt titlen foran fire (!) spillere fra tyske Bayern München og hans ’ærkerival’ fra Barcelona Lionel Messi.

Best Player of Europe er det europæiske fodboldforbunds (UEFA) pendant til FIFA’s Ballon d’Or – bedre kendt som kåringen af verdens bedste fodboldspiller – en titel Cristiano Ronaldo også vandt tidligere i år. Så han må siges at være den ubestridte konge på den store fodboldscene i sæsonen 2013/2014.

Tidligere vindere af titlen som Best Player of Europe:

2013: Franck Ribéry – Frankrig/Bayern München
2012: Andrés Iniesta - Spanien/Barcelona
2011: Lionel Messi – Argentina/Barcelona

Det er ikke nødvendigt at være europæer for at vinde titlen.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer