Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oktoberfest 2014 på Hotel Marriott i Lissabon – øl, fest og hornmusik for alle

Igen i år afholdes der den traditionelle tyske festivitas – Oktoberfest - der som navnet antyder, løber af stablen i oktober måned.

Datoerne for arrangementet er som følger: 15, 16, 17 og 18. oktober fra kl 19-23. Læs mere om Oktoberfest på Hotel Marriott.

Spis alt hvad du kan til Oktoberfest på Lissabon Hotel Marriott
Det luksuriøse Hotel Marriott i Lissabon, har afsat deres Citrus Bar og Restaurant til formålet, og i denne anledning ændres menukortets sammensætning fra det bedste af Portugals og middelhavslandenes køkkener, til i stedet at omfavne den hyggelige og mere jordnære tyske, men festlige kultur i form af øl, mad og schlagermusik.

For € 32 spiser man så meget Schweinshaxe (svinekam) og Falscher Hase (tysk farsbrød) fra den store Bayerske Buffet som man overhovedet kan og skyller efter med tre fadøl, der følger med i prisen.

Bagefter skal der naturligvis danses som det hør og bør sig til en rigtig Oktoberfest. Se de festlige billeder fra tidligere års arrangementer i nedenstående videoklip, der desværre er uden lyd.

Du Burde Købe Dig En Tyrolerhat… 15-18. oktober 2014
Man kan nærmest høre J. Reimars velkendte tekst for sig, men mon ikke det bliver i den tyske udgave, sammen med alle de andre hits, der dominerer schlagermusikken.

Video: trailer for OKTOBEERFEST på Hotel Marriott 2014Kommentarer

Endnu ingen kommentarer