Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Danmark-Portugal 0-1 14. oktober 2014 – EM-kval 2016 Gruppe I – Ronaldo tangerer målrekord

Portugal vandt tirsdag 14. oktober 2014 over Danmark med 1-0 i Parken, København på et mål af Cristiano Ronaldo i 95. minut.

Se også: Danmarks EM Gruppe 2016 - Stilling EM Kval Gruppe I med Danmark og Portugal

Ronaldo gjorde det onde mod Danmark i sidste minut
Hvad der ellers lignede en sikker 0-0 lige til det sidste, blev i stedet til et mareridt for Morten Olsen og hans udvalgte, da Cristiano Ronaldo pandede bolden ind bag Danmarks målmand Kasper Schmeichel i 5. minut af fem mulige i 2. halvlegs tillægstid.

Stor tilfredshed i Portugals lejr
Jublen var naturligvis stor blandt Portugals spillere og ditto nedtrykt blandt de danske landsholdsspillere. Ifølge den portugisiske fodboldavis A Bola, fortæller Ronaldo, at sejren til Portugal var ’helt fortjent’. Portugals landstræner Fernando Santos forventer, at det var ’den første sejr af mange’ og Ricardo Carvalho mener, at ’attituden hos alle hans holdkammerater var fremragende’.

Rekordholder Ronaldo
Med sit mål mod Danmark og 22. i alt tangerede 29 årige Ronaldo rekorden som den mest scorende spiller i UEFAs kvalifikations- og slutrundekampe, skriver tv2sporten.dk. Det er en rekord han nu har med den legendariske, tidligere tyrkiske landsholdspiller Hakan Sükür og selveste Jon Dahl Tomasson. De to sidstnævnte er ikke længere aktive, så Ronaldo kan vist med sindsro se frem til at få rekorden for sig selv.

Læs også: Ronaldo er verdens bedste ifølge danske landsholdspillere

Andre af Ronaldos mange rekorder inkluderer blandt andet:

  • Yngste spiller til at nå 100 landskampe for Portugal (27 år på det tidspunkt)
  • Den spiller i La Liga (Spanien), der hurtigst scorede 150 mål

Desuden har han rundet 100.000.000 (100 mio.) venner på Facebook. Det takker han sine fans for i dette videoklip.

Video: Ronaldo scorer det enlige mål i Portugals 1-0 sejr over Danmark i Parken, oktober 2014 (ikke original video. UEFA har blokeret originale videoklip)Kommentarer

Endnu ingen kommentarer