Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Verdensrekordholder surfer på Mercedes Benz bræt fremstillet af portugisisk korkmateriale

Hvis man er en af verdens bedste surfere, skal man naturligvis have lavet sit surfbræt af et anerkendt firma.

Siden 2013 har den store tyske bilfabrikant Mercedes-Benz haft et sideprojekt kaldet Mboard og nu er de klar med deres 2014 udgave af et strømlinet surfbræt som lyder navnet ”The Silver Arrow of The Seas”.

Brættet er designet af BBDO Portugal og udelukkende lavet af portugisisk korkmaterialer og specifikt udført og tilpasset surferen Garrett McNamara, der er kendt for at slå sine folder på havets store bølger omkring Nazaré på Portugals vestkyst.

McNamara udtaler, at når nu Portugal er verdens største producent af kork, giver det god mening at bruge dette materiale til surfbrædder, der skal kunne modstå alt og bestemt ikke knække på toppen af de op til 30 meter høje bølger, der i vinterperioden kan opstå i netop Nazaré.

Garrett McNamara kommer oprindeligt fra den amerikanske delstat Hawaii og er således ikke ubekendt med surfkulturen og høje bølger. Men det er i Nazaré at han opnåede verdensrekorden for at have surfet på verdens højeste bølge og tillige med mere end 60 km/t.

Vinterstorme på havet – Nazaré bliver til surferparadis
Det var netop et Mercedes-Benz bræt han stod på, da den massive vinterstorm i 2013 gjorde det muligt for ham at udfordre de vanvittige bølger. En storm, der den vinter i øvrigt forårsagede store ødelæggelser langs med Portugals kyst.

Amerikanske Garrett har tidligere bekendtgjort, at han er mere end almindelig glad for den hyggelige by Nazaré, hvor han udover at have surfet på verdens højeste bølge også blev gift med sin amerikanske kone.

Læs også: Nazaré – en fantastisk by med god mad og afslappende atmosfære – surferen Garrett McNamara hylder Nazaré,

Se billeder af det specielt designede Mercedes-Benz surfbræt, designet eksklusivt til Garrett McNamara.

Video: Garrett McNamara rider på rekordstor bølge i NazaréKommentarer

Endnu ingen kommentarer