Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal vinder tre World Travel Awards 2014 priser – turistindustriens Oscaruddeling

Portugal har verdens bedste restaureringsfirma, verdens bedste hotelrestaurant og verdens bedste luksus resort 2014.

Verdens bedste restaureringsfirma – Parques de Sintra
Parques de Sintra - Monte da Lua vinder prisen for bedste virksomhed med speciale i konservering af bevaringsværdige, historiske monumenter. Det var andet år i træk prisen gik til Parques de Sintra og er endnu en anerkendelse af kvaliteten bag deres indsats for at genoprette og restaurere parker og monumenter.

Parques de Sintra er et offentligt ejet selskab som ikke modtager midler fra statsbudgettet. I stedet tjenes penge på billetsalg, cafeterier og udlejning af butiksarealer. I 2013 havde parker og monumenter under ledelse af Parques de Sintra 1.700.000 besøgende. Tallet forventes at ligge på 1.900.000 gæster for hele 2014.

Verdens bedste hotelrestaurant – Vila Joya, Algarve
I kategorien verdens bedste hotelrestaurant løb den meget anerkendte Michelin-restaurant Vila Joya i Albufeira, Algarve med prisen.

Vila Joyas østrigske køkkenchef Dieter Koshina kan føje prisen til hans i forvejen lange hædersliste. I november måned 2014 fik han igen tildelt to stjerner i Michelin-guiden for 2015.

Læs også: 2015 Michelin stjerner uddelt – ny hæder til Portugal – se hele listen her

Verdens bedste luksus resort – Conrad Algarve
I det store luksuriøse område Quinta do Lago i Algarve ligger luksushotellet Conrad Algarve. Hotellet åbnede for kun lidt over to år siden og kan nu kaldes sig verdens bedste luksus resort.

Der er ikke sparet på noget til gæster der kan lægge små 2000 kroner per overnatning. Gourmetkøkkenet er under opsyn af Heinz Beck, der til hverdag har en trestjernet restaurant i Rom og maden er derfor fortrinsvist middelhavsinspireret og serveres i noget så eksotisk som skandinavisk inspirerede omgivelser.

World Travel Awards blev afholdt for 21. gang søndag den 7. december 2014 på den lille ø Anguilla i Caribien og arrangementet anderkendes almindeligvis som turistindustriens svar på den amerikanske filmpris Oscar.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer