Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ferie i Forum 2015 – ny feriemesse i København 17. og 18. januar 2015

Et nyt koncept har afløst den tidligere københavnske rejse- og feriemesse Ferie & Fritid i Bella Center. Nu hedder rejsemessen Ferie i Forum og har udelukkende fokus på ferierejser til udlandet og gastronomi.

Den nye feriemesse, der løber af stablen i Forum, København, finder sted lørdag d. 17. og søndag d. 18. januar 2015 fra kl. 10-17 begge dage.

Gastronomiske oplevelser – Ferie i Forum 2015
Den gastronomiske oplevelse ved Ferie i Forum er, ifølge arrangørerne, en invitation til de besøgende om at komme og smage, opleve og opdage verden.

Dette kan man opleve sammen med fotograf, skuespiller og kogebogsforfatter Timm Vladimir (der kendes fra sin rolle som vært i DR programmet ’Den Store Bagedyst’), og han og hans hold af kokke vil præsentere gæsterne på feriemessen for et street kitchen, med madboder fra forskellige lande, madkurser for besøgende og spændende menuer i Forums restaurant.

Fokus på alle rejseformer ved feriemesse 2015 Ferie i Forum
Det målrettede fokus på udlandsrejser ved feriemessen Ferie i Forum gælder alle typer af ferier og rejser, blandt andet charterferie, solrejser, familieferie, aktivferie, adventure, cruises og singlerejser.

Foredrag med Mikkel Beha – feriemesse Ferie i Forum 2015
Både lørdag og søndag kl. 13 kan man på rejsemesse Ferie i Forum lytte til tv-værten Mikkel Behas fortællinger om de oplevelser han havde til søs, da han optog sin meget populære tv-serie ’Kurs Mod Fjerne Kyster’.

Åbningstider og billetpriser – rejsemessen Ferie i Forum

Åbningstider
Lørdag d. 17. januar 2015 kl. 10-17
Søndag d. 18. januar 2015 kl. 10-17

Priser
Voksen DKK 100,-
Barn (Under 15 år) DKK 50,-

mere information på hjemmesiden Ferie i Forum

Det kan oplyses, at per primo januar 2015 vides det, at det portugisiske flyselskab TAP Air Portugal får sin egen stand på rejsemessen. Det var da en oplagt chance for finde flybilletterne til sommerferien i Portugal i god tid.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer