Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ferie-Fritid 2015 – feriemesse i Odense fra 23.-25. januar 2015

Odense Congress Center lægger igen arealer til Syddanmarks store nye rejsemesse Ferie-Fritid 2015.

Det er kun anden gang at feriemessen bliver afholdt og sidste års messe blev, ifølge arrangørerne, en bragende succes med mere end 11.000 besøgende på tre dage.

Der vil på Ferie-Fritid 2015 være masser af muligheder for at få inspiration til et bredt udvalg af rejsemuligheder, blandt andet charterrejser, ferieboliger, udstyrs- og fritidsrejser, samt smagsprøver fra alverdens lande, vinsmagning, foredrag og fritidsaktiviteter.

Det er selvfølgelig også muligt at slå til på et eller flere af de gode tilbud, de mange udstillere medbringer på dagen og således måske allerede få arrangeret årets forskellige ferier i god tid. Eller måske lade sig inspirere til en helt ny rejse- og ferieform.

Åbningstider og entrepriser – ferie og fritid messen 2015
Rejsemessen i Odense er åben i følgende tidsrum:

Fredag d. 23. januar kl. 13-18
Lørdag d. 24. januar kl. 10.17
Søndag d. 25. januar kl. 10-17

Entrepriser kendes per 7. januar 2015 endnu ikke, men arrangørerne lover at oplyse inden længe. Følg med på Ferie-Fritid 2015 messens hjemmeside.

Find vej til Odense Congress Center
Uanset om man kommer med bus, tog eller bil er det ikke svært at finde Odense Congress Center. Læs fyldestgørende information på Odense Congress Centers hjemmeside.

Kendt tv-vært åbner Ferie-Fritid messen 2015
Det bliver ingen ringere end TV-2 værten Mikkel Beha, der åbner messen og senere samme dag giver et foredrag om hans mange oplevelser forbundet til hans succes tv-program ’Kurs Mod Fjerne Kyster’.

Rejs på ferie til Portugal med…
Blandt de mange udstillere, der allerede har lagt billet ind på at have en stand ved Ferie-Fritid 2015, finder man et par stykker, der gerne transporterer gæster til Portugal, Madeira og Azorerne: Spies Rejser, Star Tour, Gislev Rejser og Bravo Tours.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer