Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Fly til Faro fra Billund med Ryanair indstillet – Air Berlin og Germanwings fly til Faro Lufthavn i Algarve fra Hamburg Lufthavn i 2015

Billund Lufthavn er ramt af at Ryanair har begrænset antallet af både sommer- og vinter-ruter fra den jyske lufthavn.

Ryanair nedskæringer i Billund Lufthavn
Begrænsningen i antallet af fly fra Billund falder sammen med indgåelse af ny dobbeltbeskatningsaftale mellem Irland og Danmark, således at Ryanair-ansatte med base i Danmark betaler skat i Danmark.

Aftalen er gældende fra 1. januar 2015. Ryanair hævder dog at nedskæringen af ruter fra Billund er midlertidig og bunder i mangel på fly og i at der kan tjenes mere på at flyve på ruter fra andre europæiske lufthavne.

Alternativer til Billund Fly til Faro Lufthavn i Portugal (Algarvekysten)
Flyruten til Faro Lufthavn i Algarve, Portugal er én af de ruter fra Billund Lufthavn, som Ryanair har sløjfet I 2015 programmet.

Det berører i særlig grad solferie-rejsende til Algarvekysten i Portugal fra Jylland og Fyn, som har været vant til at der var sommer-fly fra Billund til Faro med Ryanair fra Billund Lufthavn.

Alternativt kan jyder og fynboer vælge at køre til Hamburg Lufthavn. Her står Air Berlin og Germanwings parat til at flyve til Faro Lufthavn hele sommeren.

Air Berlin fly til Faro fra Hamburg Lufthavn
Mange danskere kender allerede Air Belin, som flyver dagligt på ruten København-Berlin Tegel Lufthavn; til én af de mest populære dansker-destinationer for storbyferie.

Der er også fly til Faro. Air Berlin flyver fra og med uge 7 I februar hver lørdag til Faro Lufthavn i Portugal fra Hamburg Lufthavn.

Det kan være lidt omstændeligt på Air Berlin hjemmesiden at finde oversigt over afgange med den direkte rute fra Hamburg til Faro. Det ser ud til (per januar 2015) at Air Berlin fortsætter sin lørdags-flyvning til Faro fra Hamburg Lufthavn indtil udgangen af 2015.

Germanwings fly til Faro fra Hamburg Lufthavn
Germanwings er 100% ejet af Lufthansa, som anvender Germanwings som feeder til sine internationale ruter og desuden lader Germanwings som lavprisselskab tage konkurrencen op i Europa med Ryanair, Easyjet, Norwegian, Vueling med flere på korte flyvninger inden for Europa.

Germanwings har således efterhånden overtaget næsten hele Lufthansa’s europæiske rutenet. Lufthansa står primært for trafik til og fra Europa.

Hamburg Lufthavn er ét af de vigtigste lufthavne for Germanwings, der dog har hovedkontor i Køln.

Germanwings flyver endnu ikke til danske lufthavne, men faktisk er der ruter til Faro med Germanwings fra både Oslo og Stockholm.

Hamburg-Faro med Germanwings er en sommerrute, som starter i april måned (fly til Faro onsdag og lørdag) og fortsætter til og med oktober.

I august måned er der 3 ugentlige afgange fra Hamburg til Faro Lufthavn mandag, onsdag og lørdag.

Kun 150 km til Hamburg Lufthavn
Afstanden til Hamburg Lufthavn fra den danske grænse ved Kruså er ca. 150 km.

Der er motorvej (Autobahn A7) hele vejen, og Hamburg Lufthavn (Hamburg-Fuhlsbüttel) ligger bekvemt nord for Hamburg by meget tæt på A7/E45. Det tager således ofte ikke mere end en god times tid at tilbagelægge afstanden fra den dansk-tyske grænse til Hamburg Lufthavn, men beregn alligevel 2 timer, idet der kan opstå kø på motorvejen.

Også autobahn A7 nord for Hamburg har efterhånden mange stræk med begrænsninger på fri hastighed, men på nogen dele af motorvejen er der ved begrænset trafik faktisk stadig muligt at køre så stærkt, som man ønsker.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer