Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Estoril Open 2015 – tennisturnering genopstår i Cascais fra 25. april til 3. maj 2015

Det er lykkedes portugisisk tennis at forblive på ATP’s verdensomspændende tenniskalender, takket være økonomiske indsprøjtninger fra Cascais kommune, samt en stribe investorer og sponsorer.

Turneringen hedder nu officielt Millennium Estoril Open og 2015 udgaven løber af stablen på Clube de Ténis do Estorils grusbaner i perioden fra 25. april til 3. maj.

Portugals bedste tennisspiller deltager
Med en samlet præmiesum på 440.000 euro og Portugals for tiden bedste herretennisspiller João Sousa (nr. 49 på verdensranglisten) på programmet, lægger arrangørerne også op til nye og forbedrede muligheder for publikum.

Et af disse tiltag er, at på alle hverdage spilles kampene først om aftenen fra kl. 19, så alle har en mulighed for at komme og se kampene, og både stadion- og tilkørselsfaciliteter forbedres kraftigt for de 4000 tilskuere, som Centre Court kan rumme.

Arrangørerne har per ultimo februar 2015 endnu ikke offentliggjort det endelige program eller den fulde deltagerliste.

Portugal Open krakkede
Portugal har haft en turnering på ATP touren siden 1990, men det forrige Portugal Open led desværre under økonomiske udfordringer og turneringen i 2014, som blev afholdt i Oeiras, blev den sidste. Nu hedder turneringen igen Estoril Open.

Turneringen har tidligere haft deltagelse af så store navne som Novak Djokovic (vinder 2007) og Roger Federer (vinder 2008).Kommentarer

Endnu ingen kommentarer