Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejsemesse i Portugal - BTL 2015 rejsemesse i Lissabon

I 2015 afholdes BTL (Bolsa Turismo Lisboa) rejsemessen i Lissabon for 27. gang. Som vanligt er den årlige internationale rejsemesse i Portugal slået stort op i FIL-messehallerne i EXPO. (ikke langt fra Metro-stationen Oriente)

Rejsemessen løber over 5 dage fra 25. februar til 1. marts 2015. Bemærk at de to første messe-dage (25. og 26 februar) er forbeholdt aktører i turistbranchen, mens fredag aften (kl. 18 - kl. 23) samt hele lørdag (kl. 12 - kl. 23) og søndag (kl. 12. - kl. 20) er åben for alle med interesse for rejser og gode ferietilbud.

Der forventes omkring 70.000 besøgende på BTL 2015 samt over 1000 udstillere fordelt på et messeområde på over 30.000 m2.

BTL-messen har primært fokus på nationale destinationer i Portugal, men der er også en hal dedikeret internationale destinationer i 2015, hvor der i år er 36 internationale stande.

Man kan på messen opleve masser af underholding og events i form af f.eks. konkurrencer, musik, dans, vinsmagning, mad-prøvesmagninger og mange af rejsebureauerne har naturligvis medbragt særlige messe-tilbud på ferier og rejser.

Årets teaser for BTL 2015.

Alentejo - Årets nationale destination på rejsemessen
Hvert år tildeles én specifik destination ekstra meget opmærksomhed på rejsemessen (i form af større stand, flere events m.v.).

I år er Alentejo den primære nationale destination på BTL. På Alentejos stand er der ekstra meget fokus på aktiv ferie, naturoplevelser, gastronomi og kulturelle oplevelser.

Latinamerika repræsenteret med flere nye destinationer
Blandt de nye internationale deltagere finder man Peru, Columbia og Paraquai.

Den største internationale deltager er naturligvis Brasilien.

Fokus på start-ups i turistbranchen i Portugal
Et særligt messeområde er dedikeret til nye start-ups i rejsebranchen, der har eksisteret i mindre end 18 måneder.

Norske og danske rejsebureauer med fokus på Portugal
Såvel danske som norske rejsebureauer har også i 2015 sendt repræsentanter til BTL i Lissabon i samarbejde med Portugals Turistbureau.

Billetter til BTL-rejsemessens almindelige besøgsdage koster 5 euro for voksne, 2,5 euro for børn mellem 11 og 17 år samt pensionister, mens børn op til 10 år har gratis adgang.

Se også: Program for aktiviteter og events BTL 2015 (portugisisk)Kommentarer

Endnu ingen kommentarer