Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Algarve ferie - 2 strande på Algarvekysten i Portugal på TripAdvisor Top-25

Den verdensomspændende rejse-hjemmeside TripAdvisor har placeret to strande i Portugal på deres Top-25 over de bedste strande i Europa.

De to strande er begge beliggende på Algarvekysten:

  • Praia Dona Ana i Lagos
  • Praia da Falésia i Albufeira

Mens stranden Praia Dona Ana udemærker sig ved sine dramatiske klippeomgivelser og fantastiske grotter, roses Praia da Falésia for at være en kæmpestrand med et stort udvalg af forskellige serviceydelser til strandgæsterne.

Lagos er moderne og historisk
Lagos er ikke uvant med at blive hædret at TripAdvisor og byen er også en meget populær turistby; en af de mest besøgte i Algarve og Portugal i det hel taget. Lagos emmer af liv med det store udvalg af turistvenlige strande, mange restauranter, barer og hoteller og byen er på den gode måde én lang nattefest i sommermånederne.

Byen er også et historisk element fra Portugals tid som landet med de mange opdagelsesrejser ud i verden og kan prale af ofte at have været hjemsted for Henrik Søfareren og måske prale mindre af at have været Europas centrum for slavehandel en overgang. Men det er selvfølgelig noget der ligger mere end et par hundrede år tilbage.

Læs også: oplevelser for børn i Algarve

Lagos vandt i 2014 en pris for bæredygtig turisme og ansvarligt miljø, blandt andet ved at være meget opmærksomme på den lokale identitet og kulturarv, samt nedbringning af forurening ved at implementere solpaneler til fremstilling af bæredygtig energi.

Kæmpestrand med plads til at brede sig
Praia da Falésia i Albufeira er en ca. 3 km lang strand, der især i sommersæsonen er meget populær blandt børnefamilier. Faciliteterne er helt i top, med både parkeringsmuligheder, restauranter, toiletter og overvågning af badegæsterne. Den kæmpestore strand går helt ud til den meget populære og eksklusive turistby Vilamoura.

Find ud af hvornår sommeren kommer til Algarve: Vejret i Algarve

Se listen over de bedste strande i Europa hos TripAdvisor. Man undrer sig ikke over, at Køge Bugt Strandpark på Københavns vestegn ikke er med blandt Europas foretrukne strande, når man får et kig på nedenstående videoklip fra den skønne Praia Dona Ana strand i Lagos, Algarve.

Video: stemningsbilleder fra Praia Dona Ana strandens fantastiske omgivelser



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer