Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stor ejendomshandel på Algarvekysten‏

Ferieområdet og badebyen Vilamoura i Algarve er blevet solgt til en samlet pris på omkring 200 mio. euro eller små halvanden milliarder kroner. Prisen er ikke officielt bekræftet. Det skriver Algarve Resident, som citerer Diário de Notícias

Største ejendomshandel i 2015
Det er dermed den største ejendomshandel i 2015 og det er endda selvom, at prisen på 200 mio. euro bare er en tredjedel af, hvad Vilamoura blev vurderet til før den igangværende finanskrise.

Vilamoura er Portugals ældste resort og en af de mest populære turistdestinationer i hele Sydeuropa.

Amerikanske købere
Køberne er den amerikanske investeringsfond Lone Star, der har specialiseret sig i at opkøbe færdigudbyggede arealer og områder, som af den ene eller anden årsag lider økonomisk.

Aftalen indebærer flere jordlodder, koncessionskontrakt på Portugals bedste Marina med 825 bådpladser, samt en række allerede opførte ejendomme, men ikke områdets meget berømte golfbaner.

Det samlede areal som Lone Star overtager ’for en slik’ er på 800 hektar eller 8 km2., centreret i den absolutte fineste del af byen omkring marinaen, skriver Popertyshowrooms.com

I 2004 solgte Algarves byggematador og tidligere ejer af resortet, André Jordan, Vilamoura for 360 mio. euro, og han ser trods alt den forholdsvise lave salgspris i dag, som en tillidserklæring fra amerikanerne, der har lovet at styrke og puste nyt liv i byen, via massive markedsføringskampagner og salgsfremstød.

Lej feriebolig i Vilamoura: Stort luksus sommerhus udlejes i VilamouraKommentarer

Endnu ingen kommentarer