Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Daimler-Benz sender 12000 medarbejdere fra 50 lande til Portugal på kursus

Fra juni til august løber Daimler Global Training Experience 2015 af stablen i Portugal.

Det enorme kursus-event med 12000 deltagere spredt over perioden finder sted i Estoril, Cascais og Lissabon.

Mercedes-sælgere på produktkendskabs kursus 
I løbet af juni. juli og august vil medarbejdere fra hele Daimlers europæiske organisation og mange andre lande besøge Portugal, hvor Estoril-banen bliver rammen om træning i de nyeste Mercedes-modellers tekniske landvindinger og egenskaber.

Det vil dog langt fra kun være på banen og rundt omkring på Lissabonkysten at man vil kunne se sprit-nye Mercedes biler og medarbejdere fra Daimler-Benz. En stor del af det internationale kursusevent bliver afholdt i konferencesale og i mødelokaler i Lissabon og Cascais.

Daimler har sat i omegnen af 10 millioner euro af til Global Training Experience 2015, og eventet er ét af de største af sin art, der endnu er afholdt på Lissabonkysten i Portugal.

Mercedes GLE og AMG modeller
Blandt de nye bilmodeller, som de mange Mercedes-sælgere skal stifte bekendtskab med er Mercedes-Benz GLE, Mercedes GLE Coupé og nye udgaver af sportsversionerne AMG.

Bilerne stationeres ved Estoril banen få km nord for Cascais, og de mange deltagere vil overnatte på blandt andet Hotel Marriot Lissabon, Hotel Sheraton Lisboa, Hotel Corinthia  Lisboa, Altis Hotel Lisboa og på Quinta da Marinha i Cascais.

Omkring 1540 deltagere ankommer hver uge i den tid eventet varer.

Daimler stiller med 220 instruktører og hjælpere og omkring 200 biler.

Sidste år blev et lignende Daimler-Benz event afholdt ved Albufeira på Algarvekysten med 15000 deltagere. Se billeder fra 2014 Global Training Experience i Portugal herunder:

 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer