Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabon børne-attraktion skal drives af dagligvare-gigant – Jeronimo Martins overtager driften af Oceanarium i 30 år

Det verdensberømte akvarium i Lissabon er ét af byens bedste attraktioner for børn.

Med en betaling over 30 år på 110 millioner euro (heraf 35 millioner euro med det samme), vil Jeronimo Martins overtage driften af én af Lissabons kendteste seværdigheder.

Jeronimo Martins 
Jeronimo Martins driver Pingo Doce kæden af dagligvareforretninger i Portugal og har desuden med omkring 2500 butikker en betydelig tilstedeværelse i Polen inden for discount-dagligvare segmentet.

Hertil kommer en kæde af private lægekonsultationer i Portugal og andre mindre aktiviteter – eksempelvis  dagligvareforretninger i Venezuela.

Expo-98 området en dårlig forretning
Det er endnu ikke lykkedes at gøre Expo-98 området, hvor Lisbon Oceanarium ligger, til en god forretning.

Expo i Lissabon, der også går under navnet Nationernes Park, fremstår ellers som et moderne og attraktivt område med et stort messe-center, Lissabons bedste koncertsal, ét af Lissabons største shopping-centre og udsigt over Tejo floden – evt. fra tovbanen, som man kan tage en tur i, når man besøger Expo.

Hertil kommer masser af restauranter, café’er og barer samt store åbne pladser og attraktive boligkomplekser i umiddelbar nærhed.

Ifølge Reuters har Expo akkumuleret 230 millioner euro i gæld, og den portugisiske stat har derfor måttet tage skridt til at udlicitere aktiviteter.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer