Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabons Oceanarium hædret som byens bedste attraktion

Den verdensomspændende rejseportal TripAdvisor har for fjerde år i træk tildelt Lissabons store akvarium et Certificate of Excellence.

Lissabon Oceanarium blev i 2014 anerkendt som det bedste af sin slags i Europa og det næstbedste på verdensplan. I 2015 kan der føjes ”bedste turistattraktion” i Lissabon, blandt 436 forskellige, på listen over hædersbevisninger.

Populær turistattraktion gennem mange år
Siden Lissabon Oceanarium åbnede i 1998 er det vokset til at være en af Portugals mest besøgte attraktioner og har siden åbningen haft mere end 19 millioner besøgende. Alene gennem de sidste 12 måneder anslås det, at turister fra 180 lande har besøgt det meget populære akvarium i Hovedstadens moderne Expo bydel, som i dag hedder Parque das Nações.

Børn elsker Lissabon Oceanarium
Mange danske turister har værdsat et besøg i Lissabon Oceanarium og flere kalder det en større oplevelse end Den Blå Planet, på Amager i København. Men man skal være indstillet på, at det er en aktivitet, som er meget populær blandt børn og at lydniveauet også er derefter.

Oceanariet har i sommerperioden åbent hver dag fra kl. 10-20 (sidste mulighed for indgang er kl. 19). I vintermånederne er åbningstiden fra kl. 10-19.

Der er også mulighed for at opleve midlertidige udstillinger udover selve oplevelsen i det store Akvarium. Se entrepriserOceanário de Lisboas hjemmeside.

Relateret artikel: Lissabon børne-attraktion skal drives af dagligvare-gigant – Jeronimo Martins overtager driften af Oceanarium i 30 årKommentarer

Endnu ingen kommentarer