Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Quinta do Lago sat til salg af irsk milliardær – Algarve golfferie-område kan købes for €220 millioner

Den rigeste mand i Irland (som er født i Irland) har sat sit portugisiske luksus-ferieresort til salg.

Denis O’Brien har været ejer af Quinta do Lago siden 1998 og har i en periode været bosiddende i Portugal.

Af skattemæssige årsager bor Denis O’Brien p.t. på Malta, hvorfra han styrer sit særdeles omfattende forretningsimperium, der udover ejendomsbesiddelser i Portugal også omfatter store virksomheder på Haiti og i Irland; primært indenfor mobiltelefoni.

Denis O’Brien er gode venner med Bill Clinton og har været med til at arrangere indbringende foredrags-turné’er for den tidligere amerikanske præsident.

Med sin betragtelige formue og gode forbindelser er Denis O’Brien også medlem af den eksklusive og hemmelighedsfulde Bilderberg-gruppe, som mødes én gang årligt.

Quinta do Lago i Algarve
Golf- og ferieområdet Quinta do Lago var ét af de første af sin art i Portugal, da det blev grundlagt i 1971.

Vale de Lobo var dog igang 3 år tidligere og Vilamoura , som er nabo til Quinta do Lago, var på tegnebrædtet endnu et par år tidligere.

Quinta do Lago ligger umiddelbart vest for Faro Lufthavn og har to 18-huls golfbaner (North Course og South Course). Denis O’Brien har en personlig villa i området, der er en del af den såkaldte 'Gyldne Triangel' på Algarvekysten.

Det forlyder at Quinta do Lago er til salg for €220 millioner, hvilket er en ganske betragtelig sum siden overskuddet på Quinta do Lago driften (for golf-resortet) i 2013 ifølge The Irish Times var på €521.766.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer