Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Den danske ambassade i Lissabon søger projektleder med fokus på fremme af danske energieffektive løsninger inden for socialt boligbyggeri

Ambassaden i Lissabon har opslået en stilling som ekstern projektleder til et selvstændigt projekt etableret på baggrund af bevilling fra Udenrigsministeriets "Strategic sector corporation within urbanisation".

Projektet har som formål at fremme danske energieffektive løsninger inden for social boligbyggeri og afvikles fra august 2015 til slutningen af 2017 med et samlet budget på 600.000 kroner.

Udveksling af viden mellem København og Lissabon
Projektet vil have særligt fokus på vidensudveksling og samarbejde mellem Københavns kommune og Lissabon kommune, idet begge kommuner planlægger at opføre 3000 - 5000 nye sociale boligbyggerier i de kommende år.

Som projektleder får man bl.a. ansvar for at identificere og facilitere kontakten mellem relevante aktører i kommunerne, sociale boligforeninger, relevante danske virksomheder i energisektoren og andre interessenter, herunder forskere.

Projektleder-ansættelsen sker via den danske ambassade i Lissabon og kontrakt indgås som en servicekontrakt i henhold til portugisisk lov.

Ansøgningsfrist er 3. august 2015.

Læs hele stillingsopslaget på ambassadens hjemmeside.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer