Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Faro Lufthavn udvides og moderniseres for 33 mio. euro – forventes afsluttet marts 2017

Aeroporto Internacional de Faro – bedre kendt som Faro Lufthavn i Algarve, skal over de næste par år udvides og moderniseres. Samlet pris: 32.8 mio. euro (ca. 245 mio. kroner).

Det er tredje gang lufthavnen skal forbedres siden åbningen i 1966 og Faro Lufthavn vil være under renovering, når 50 års jubilæet afholdes i 2016.

I 2014 ankom mere end 6 millioner passagerer til Faro Lufthavn og målet er at forøge kapaciteten, så det fremover bliver muligt at modtage 3000 passagerer i timen, mod de nuværende 2400.

Læs også: Faro i Portugal (rejser til Algarve starter altid i Faro)

Faro Lufthavn i Algarve
Arbejdet forventes at være afsluttet i marts måned 2017 og til den tid er lufthavnens shoppingområde blevet udvidet og opdateret, terminalens udseende er blevet moderniseret og faciliteter ved sikkerhedstjek og paskontrol tildelt mere plads. Lufthavnens omkringliggende vejnet og parkeringsfaciliteter er også inddraget i moderniseringsplanerne.

Faro Lufthavn er især kendt for at tage imod turister fra Nordeuropa og Storbritannien, og lavprisflyselskaber som Ryanair og Easyjet står for næsten halvdelen af flyruter til Algarves lufthavn.

Lufthavnens ledelse forventer ikke, at det store renoveringsarbejde kommer til at påvirke rejsende.

Kilde: passengerterminaltodayKommentarer

Endnu ingen kommentarer