Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ny Pousada i Lissabon på Praça do Comércio

Navnet Pousada er portugisisk og betyder ”kro”, som også er kendetegnet ved at være et sted, der tilbyder overnatning med lækker mad og vin.

Pousadaerne er en slags hoteller integreret i gamle klostre eller smukke historiske bygninger, og er typisk beliggende på bjergtoppe med udsigt over landskabet.

Der er et stort udbud af Pousadaer i Portugal, som alle tilbyder overnatning i ægte, historiske og kulturrige omgivelser.

Ny Lissabon Pousada - Praça do Comércio
Den første Pousada åbnede dørene i 1942, og siden er omkring 45 fine slotte, herregårde, historiske bygninger blevet omdannet til Pousadaer ved hjælp af den portugisiske stat.

Den sidst ankommende i rækken er Pousadaen fra juni 2015, der er beliggende i Praça do Comércio i en historisk del af Lissabon, Portugal – nærmere betegnet 14 minutter fra Lissabon lufthavn. Bygningen stammer fra det 18. århundrede, hvilket beriger den med masser af historie og portugisisk sjæl.

Et jordskælv i 1755 totalødelagde den portugisiske hovedstad Lissabon, men Marquês de Pombal afgav ordre på, at hele Lissabon skulle reetableres, så denne plads og bygning har en særlig symbolsk betydning. Tidligere blev bygningen anvendt af Indenrigsministeriet og har ligeledes fungeret som politistation. Pousadaen omfatter 90 rum, en restaurant, spa og to mødelokaler med plads til henholdsvis 154 og 143 mennesker.

Pousadaen er en del af Pestana Hotel Group.

Lad videoen tale for sig selv:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer