Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nyd sensommeren ved Algarvekysten - varmt i september og oktober

Stik af fra hverdagen og nyd sensommeren ved Algarvekysten!

27 grader i Algarve i september
Frygt ej! Ifølge statistikker er Algarve et af de mest solrige områder i Europa! I september er temperaturen i gennemsnit 27 grader om dagen med hele 9,5 solskinstimer, og i oktober sniger vi os op på 23 grader med 8 solskinstimer!

Desuden er det billigere at stikke af til sydens sol i september og oktober, og hvem vil ikke gerne være den mest solbrune på arbejdet?

Se feriebolig ved Algarvekysten

Færre turister og høj vandtemperatur
Der er færre turister i september og oktober i Algarve, hvilket giver rig mulighed for at slappe af og nyde hinanden i fred og ro. Der vil være større mulighed for at leje lige præcis den bolig, I ønsker, kortere kø i supermarkedet og tilmed mere ro på stranden!

På strandene er vandtemperaturen forholdsvis høj sammenlignet med nordiske standarder. Vandtemperaturen er på 20 grader i september og 19 grader i oktober. Dette er relativt højt sammenlignet med juli og august, hvor vandtemperaturen ligger på 19-20 grader.

Læs mere om vejret

Dog er vandet en smule koldere omkring Sagres på den vestlige sydspids af Algarve, i forhold til det lidt varmere vand i Tavira, der ikke ligger langt fra den spanske grænse mod øst.

Er I til surf, vindsport og gokart?
Der blæser en del i området omkring de to kystbyer Sagres og Lagos, da de ligger længst ud mod Atlanterhavet. Så er I til surf og vindsport, er Sagres det oplagte valg! Surfere og andre vindsportsentusiaster flokkes nemlig til Sagres-området, når der er sus i sejlene!

For dem, der ikke ønsker at være til vands, kan blive til lands. Her er der blandt andet mulighed for at køre gokart – ikke i ganske almindelig gokarts, men i blokarts, som bliver skubbet afsted ved hjælp af vinden.

Lagos har været vært for store internationale sejlsportsarrangementer, grundet sin fantastiske beliggenhed og marina.

Rejser I med børn?
Algarve har et stort udbud af oplevelser og aktiviteter for børn.. og ja, barnelige sjæle!

Zoo Marina: Zoo Marina er en zoologisk have, der giver mulighed for at prøve at svømme med delfiner og komme helt tæt på de fantastiske dyr. I byen Guia, der ligger 10 km. fra Albufeira. Find adressen her

Slide&Splash: Slide&Splash er et af Europas største vandland med 15 forskellige vandrutsjebaner, pools, slides, m.m, for børn i alle aldre. Vandlandet ligger i nærheden af byerne Lagoa og Estômbar mellem Portimão og Albufeira i den vestlige del af Algarve. Find adressen her

Se feriebolig i Algarve

Læs mere om aktiviteterne

Er I til golf?
Vejret i Algarve i september og oktober er oplagt golfvejr! Varmt, men ikke for varmt. Ydermere har Algarve et hav af fantastiske golfbaner, som er et besøg værd!

Herunder er en oversigt over rejseselskaber, der står klar til at arrangere jeres næste golfrejse til Algarve!

- Fairplay Golf Tours

- Green2Green

- Krone Golf Tours

- Via Travel

Ønsker I at spille golf forskellige steder uden at skulle være afhængig af et rejseselskab, er der et stort udvalg golfbaner i Algarve med noget for en enhver smag! Se oversigt

Se golfferiebolig

Se luksus gruppeferiebolig (10-23 personer)

Fly til Faro Lufthavn
En af de nemmeste måder at finde en billig flybillet til Algarve (Faro Lufthavn) i september og oktober, er ved at anvende søgemaskinen Momondo.

Det er også muligt at bestille direkte fra de forskellige flyselskabers hjemmesider.

Fra Kastrup Lufthavn i København flyver Norwegian direkte til Faro Lufthavn i Algarve.

Fra Hamborg flyver Air Berlin og TAP direkte til Faro Lufthavn.
Ønsker man en medlanding, som selvfølgelig nedsætter prisen en anelse, kan her tilføjes: British Airways med mellemlanding i London, Spainair med mellemlanding i Madrid samt Brussels Airlines med mellemland i Bruxelles.

OBS: Der findes endnu ingen direkte afgange fra Jylland til Portugal – kun afgange med mellemlandinger.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer