Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Bedste portugisiske golfspiller er kun 24 år

Den portugisiske golfspiller Ricardo Gouvenia skrev banebrydende historie sidste weekend!

Efter en andenplads til ROLEX Trophy 2015 rykkede han op til nr. 119 på Official World Golf Ranking listen.

Dette gør ham til den højst rangeret portugisiske spiller nogensinde.

”Det føles godt at blive den højest rangeret spiller i Portugals historie, men det har aldrig været mit mål blot at blive den højst rangeret spiller i Portugal." siger Gouvenia og fortsætter

"Det har altid været mit mål at blive rangeret, som den bedste spiller i verden.” udtalte han til European Tour.

Gouvenia

God sæson for Gouvenia
Den kun 24-årige Gouvenia blev professionel i 2014 og har allerede på sin korte tid opnået en sejr og en række top 10 placeringer.

På nuværende tidspunkt ligger han nr. 1 i Road to Oman Ranking, hvilket han aldrig havde turdet håbe på eller drømme om. Hans mål var blot at få en top 15 i Road to Oman Ranking.

Foruden andenpladsen ved ROLEX Trophy, vandt han AEGEAN Airlines Challenge Tour by Hartl Resort tilbage i juli og en række yderligere top 10 placeringer.

Gouvenia håber, at han kan inspirere andre unge, lige som han selv er blevet inspireret af blandt af Ricardo Santos og Pedro Figueiredo.

Gouvenias mål
Gouvenias mål er at ligge blandt top 50 i verden, så han får mulighed for at lege med de store drenge og deltage i de bedste og største turneringer.

”Jeg er stolt af at være portugiser. Jeg elsker det her land, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at repræsentere landet på bedste vis. Det vil være en ære at repræsentere Portugal til OL, og i øjeblikket synes jeg, jeg har kvalifikationerne til det.”

Gouvenia har et stærkt og tydeligt budskab til alle. ”Du er bare et menneske og du er nødt til at arbejde hårdt for at nå dine personlige mål. Mit er at blive verdens nummer et en dag."

Se den officielle OWGR ranking.

Bedst rangeret dansker i Official World Golf Ranking
Søren Kjeldsen er med en 66. plads i Official Golf Ranking den bedst rangerede danske, professionelle golfspiller.

Han blev professionel tilbage i 1995, men fik sit gennembrud i 1997 på Challenge Touren, hvor han vandt Finnish Open. Finnish Open og andre gode placeringer gav ham adgang til Europatouren.

I 2003 blev Søren Kjeldsen den femte dansker til at vinde på Europatouren, 2008 blev året hvor han vandt Volvo Masters i Spanien med blot to slag foran Martin Kaymer og Anthony Wall. Tilbage i 2009 vandt Søren Kjeldsen på Open de Andalucia på Europtouren.

Golfspilleren Søren Kjeldsens bedste placering hidtil var tilbage i 2009, hvor han lå nr. 31. på verdensranglisten. Hans mål er nu at komme i top 30. Kommentarer

Endnu ingen kommentarer