Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


EM 2016 kval optakt – Portugal og Danmark spiller landskampe 4. og 7. september 2015

Endnu et par runder i kvalifikationen til EM i Frankrig 2016 står for døren og Portugal skal i aktion én gang mens Danmark spiller to kampe henover den kommende weekend.

Kampprogram
Fredag den 4. september spilles følgende to kampe i EM kval Gruppe I – 7. runde:

  • Danmark – Albanien (kampstart kl. 20.45)
  • Serbien – Armenien (kampstart kl. 20.45)

Portugal står over i 7. spillerunde og spiller i stedet samme aften testkamp mod Frankrig på Estádio José Alvalade – Sportings hjemmebane i Lissabon.

Mandag den 7. september 2015 spilles følgende to kampe i Gruppe I – 8. runde:

  • Armenien – Danmark (kampstart kl. 18)
  • Albanien – Portugal (kampstart kl. 20.45)

Se den aktuelle stilling i Portugals og Danmarks EM kval Gruppe I.

Det hele afgøres i oktober måned
Efterårets skæbnekamp mellem Portugal og Danmark nærmer sig. Torsdag den 8. oktober 2015 spilles den måske altafgørende kamp for Danmarks videre skæbne i kvalifikationsturneringen, når Portugal og Danmark mødes på Estádio Axa i Braga, med kick-off kl. 20.45 dansk tid.

I den omvendte kamp tilbage i oktober måned 2014 vandt Portugal 1-0 i Parken, på et hovedstødsmål af Cristiano Ronaldo, fem minutter ind i kampens overtid.

Læs også: Ronaldo gjorde det onde mod Danmark i sidste minut

Søndag den 11. oktober 2015 falder alle brikker på plads i Gruppe I, når sidste spillerunde afvikles. Det bliver uden, at det danske landshold kommer i kamp, for Mortens Olsens tropper er oversiddere i 10. spillerunde. Dermed kan Danmarks skæbne måske ligge i andre nationers hænder, hvis ikke der gøres rent bord inden da.

Nummer et og to i puljen går direkte videre til EM 2016 i Frankrig. Den bedste treer i samtlige 9 puljer går direkte videre, mens de resterende 8 treere spiller play-off om fire pladser.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer