Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Batman-stjerne til filmoptagelse i Portugal

Christian Bale, kendt fra ’American Psycho’, ’Batman-trilogien’ og ’American Hustler’, kommer snart til Lissabon for at skyde en del af den nye film ’The Promise’.

Ifølge den portugisiske avis Correio da Manhã kommer optagelserne til at foregå d. 7. og 8. september på Lissabons national historiske museum.

Avisen mener at det vil koste 5.000 euro (37.350 danske kroner) pr. dag at leje hele museet.

Scenerne skal angiveligt optages i museets ’laboratorio chimico amphiteatro’.

’American Psycho’ stjernen burde være bekendt med Portugal, da han i en alder af 11 år flyttede hertil med sine forældre.

 Christian Bale Batman

’The Promise’
Filmen er et historisk/romantisk drama, der finder sted i de sidste dage inden det Osmanniske Rige faldt, d. 1. november 1922. Filmen omhandler et trekantsdrama mellem en medicin studerende (Oscar Isaac), en amerikansk journalist med base i Paris (Christian Bale) og en smuk, sofistikeret kvinde (Charlotte Le Bon)

Instruktøren til denne film er også manden bag ’Hotel Rwanda’ - Terry George. Udover at være filmens direktør har han, sammen med Robin Swicord, kendt for at skrive manuskript til ’Mit Liv Som Geisha’ og ’Benjamin Buttons Forunderlige Liv’ også skrevet manuskriptet til filmen.

Der blev holdt castings til nogle scener 5. og 6. august. Ud af 1.200 kandidater blev 400 valgt. Auditions blev afholdt på Lisbon’s School for Hospitality and Tourism. Til castingen blev alle advaret imod at tage billeder af stjernerne, ej heller måtte de spørge efter billeder med dem.

Næste destination for filmcrewet er Kanarieøerne, hvor de også skal have optaget scener til filmen, som i øvrigt har premiere næste år.

Christian Bale film kalender
foruden rollen i ‘The Promise’ bliver Bale filmaktuel i en håndfuld andre film i den kommende tid. Christian Bale er i øjeblikket en særdeles travl mand, der udover at have travlt med sine optagelser i Europa, er der I øjeblikket optagelser, til endnu en film, han skal medvirke i; ’Jungle Book: Origins’, hvor han vil lægge stemme til panteren Bagheera.

Derudover er der i marts 2016 premiere på filmen ’Knights of Cups’, hvor Bale også er på rollelisten. Her spiller han en rig ungkarl, der lever i Hollywoods sus og dus, hvor han har frit valg mellem spirende stjerner og alle former for kemiske substanser ved hånden. Alligevel kæmper han med ikke at kunne finde sin identitet.

Ydermere er han på rollelisten overfor hjerteknuserne Brad Pitt, Ryan Gosling samt smukke Selena Gomez i filmen ’The Big Short’. Derudover er der også planer om, at Bale skal spille den berømte Enzo Ferrari, i en film, der har været flere årtier undervejs, og som Robert De Niro før har trukket overskrifter, for at skulle spille Ferrari i selvsamme film.

Noget tyder på, at han også kan ses på det store lærred i en anden film, der indtil videre kun er kendt på IMDB som ’Untitled Terrance Malick Project’, hvor crewet inkluderer stjerner som Cate Blanchett, Val Kilmer, Ryan Gosling, Natalie Portman og Michael Fassbender. Den rygtes at have premiere til næste år.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer