Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Badevandstemperatur i september i Portugal

I september danner Portugals badevandstemperatur de perfekte rammer om en badeferie i sensommeren.

Portugals badevandstemperature i september 
Nedenstående tabel viser, at badevandstemperaturen sniger sig op på 20 grader de fleste steder i Portugal i september.

Dette gør sig gældende for både Lissabonkysten, Algarvekysten og Ericeira på Atlanterhavskysten.

Vandtemperaturen er en anelse lavere i Nazaré og Peniche ved Atlanterhavskysten, hvor temperaturen befinder sig på 19,4 grader.

I Nordportugal ligger vandtemperaturen på 17,8 grader i september.

Oversigt over badevandstemperaturen d. 8. september 2015. 

Lokation

Badevandtemperatur
8. september 2015

Lissabonkysten

 

Cascais

20°

Lissabon

20°

   

Algarvekysten

 

Sagres

20°

Lagos

20°

Portimao (Praia da Rocha)

20°

Armacao de Pera

20°

Albufeira

20°

Faro

20°

Tavira

20°

   

Nordportugal

 

Espinho

17,8°

Matosinhos

17,8°

Viano do Castelo

17,8°

   

Atlanterhavskysten
(Portugal litoral)

 

Nazaré

19,4°

Ericeira

20°

Peniche

19,4°

Det er atypisk, at badevandstemperaturen på Algarvekysten og Cascais ligger på samme niveau. Men netop september måned kan vende badevandstemperaturerne på hovedet. 

Vandtemperaturen på Lissabonkysten er nemlig ofte lavere end på Algarvekysten, men dette er ikke tilfældet i ovenstående undersøgelse. I starten af september var 'september drillenissen' på spil igen, i og med badevandstemperaturen i Cascais var beliggende på 21,1 og en anelse højere end på Algarvekysten.

Lissabonkysten
I Cascais findes der er en bred vifte af forskellige strande, der tilbyder noget for en hver smag!

En af de nærmeste strande fra Lissabon er den fantastiske Carcavelos strand, som er en stor og bred strand, der ikke er propfyldt med mennesker. Lækkert feriehus tæt på Carcavelos

Langs strandpromenaden, der går fra Cascais til Estoril, er der et væld af strande, der alle har sit særlige særpræg. Badevandstemperaturen ligger på et tilpas niveau (20 grader), der gør det behageligt at opholde sig i vandet. Læs mere om de forskellige strande i Cascais og Estoril

Algarvekysten
Algarvekysten er populær blandt et utal af danskere. Danskerne strømmer til Algarve, dels fordi Algarve er et af de mest solrige områder i Europa, men samtidig en fantastisk feriedestination.

Nyd sensommeren på Algarvekysten

Selv i sensommeren i august og september er der mellem 9,5 t. - 11,5 t. solskinstimer om dagen og kun ganske få regnvejrsdage. Læs mere om vejret i Algarve.

Nogle af Algarvekystens mest populære områder omfatter Albuferia, Carvoeiro, Tavira, Praia da Rocha og Faro

Nordportugal
I Nordportugal finder man et eldorado af fantastiske strande fra byerne Esposende i nord til Espinoho i syd for Porto. Fra Douro floden (Foz do Douro) og langs kysten til bydelen Matosinhos finder man 5 km med et hav af små strande, der er adskilt ved hjælp af klipper.

Blandt disse findes Homem do Leme, Molhe, Gondarém, Ourigo, Carneiro, Castelo do Queijo, Luz og Ingleses. Læs mere om strandene i Nordportugal

Stranden i Matosinhos er kendetegnet ved sin brede strand, rene badevand, sit fine sand og de mange kolonariske fiskerestauranter. Foruden dette bruges stranden året rundt af surfere, kitesurfere og andre vindsportsentusiaster. Gode surf strande Portugal

Atlanterhavskysten
Nazare er perfekt til en strandferie og kulturoplevelser i de gamle kulturbyer Baltalha og Alcobaca i Portugal. Religionsbyen Nazare fejrer Nossa Senhora da Nazare med optog gennem byen i den religiøse uge ’Romaria’. Ugen finder sted den anden uge i september. Læs mere om Nazaré.

Ericeira er et paradis for surfere og vindsportsentusiaster. Er man ikke til vindsport, kan man solbade eller slentre en tur omkring byens havn eller bevæge sig gennem dens charmende og stejle gader. Bo i lækre omgivelser i Ericeira.

Gennemsnitstemperaturerne ligger på mellem 28 og 30 grader i sommerperioden, men den varme luft fortsætter til midten af november. Læs mere om Ericeira. Kommentarer

Endnu ingen kommentarer