Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


NAVNESKIFT: Star Tour ændrer navn til TUI - Falk Lauritsen Rejser bliver til Apollo Rejser

Star Tour skifter navn til TUI, og rejseselskabet Falk Lauritsen Rejser rider med på bølgen ved at ændre navnet til Apollo Rejser.

Men frygt ej! Rejserne forbliver uændret.

Star Tour skifter navn til TUI
Rejseselskabet Star Tour har i årevis konkurreret med Spies om at blive rangeret som nr. 1 målt på antallet af solgte rejser. Nu ændrer Spies største rival navn til TUI.

TUI opkøbte Star Tour tilbage i 2000, og har nu valgt at ændre navnet fra Star Tour til TUI.

Navneskiftet kan bunde i, at TUI ønsker at opnå stordriftsfordele, idet selskabet er et verdenskendt rejseselskab, der opererer i mere end 31 lande.

Star Tour blev etableret i DK i 1967 under navnet Fritidsrejser, og først i 1996 skiftede selskabet navn til Star Tour. Navneskiftet fra Star Tour til TUI sker step by step. Først bliver navnet TUI implementeret i de hollandske og belgiske datterselskaber og senere kommer turen til Skandinavien.

I 2013 var Star Tour få marginaler fra at være Danmarks største rejsebureau målt på antal solgte rejser, men måtte se sig slået af Spies Rejser.

Falk Lauritsen ændrer navn til Apollo Rejser
Falk Lauritsen gennemgik et navneskift for en række år siden, hvor rejseselskabet gik fra ’Falke Rejser’ til navnet Falk Lauritsen. I efteråret 2015 foretager selskabet endnu et naneskift.

Falk Lauritsen og Apollo Rejser slår nemlig markedsføringen sammen, og kommer til at opererer under navnet ’Apollo Rejser’.

I 1967 tilføjede Falk Lauritsen ’charterrejser til udlandet’ sin forretningsportefølje. Fra 1991 til 2007 var Falk Lauritsen Rejser en del af Star Tour koncernen (tidl. Team Sterling), før Kuoni Travel i 2007 købte selskabet af svenske Fritidsresor.

Siden Kuoni Travel solgte sine danske rejsebureau aktiviteter i 2015, har Falk Lauritsen og Apollo Rejser tilhørt den tyske REWE Group.

Efterårsferie i varmen
Slip for kulde, blæst og regn: Nyd efterårsferien i det fantastiske Madeira i Portugal.

madeira vandretur

Blomsterøen Madeira er på rig på natur og byder på spektakulære bjerge, der i nogle områder kan være ekstremt stejle. Øen, der er opstået som vulkanø er en populær turistdestination og er velbesøgt af skandinaver.

Madeira byder på pragtfulde sejlture til havets vuggende bevægelser, farverige blomster, frodig natur med grønne eventyrskove, levadaer, naturstier og fantastiske udsigter. Foruden lækre restauranter, spændende og anderledes aktiviteter som canyoning og ridning.

Man kan også være heldig at opleve delfiner, der leger og boltrer sig i havet. Hvis man vil forøge chancen for at opleve delfiner og hvaler, kan man tage med på hval - og delfinsafari til søs.

Læs mere om blomsterøen Madeira

Både Apollo Rejser (Falk Lauritsen) og Star Tour (TUI) tilbyder rejser fra CPH til Madeira, Portugal i efterårsferien.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer