Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Six Senses åbner resort i Portugal

Nu behøver du ikke længere rejse til Thailand, Kina, Maldiverne, Vietnam eller Oman for at opleve atmosfæren på et Six Senses resort.

Six Senses har nemlig slået dørene op til det første hotel i Europa i Nordportugal.  

Her kan du leve i sus og dus med afstressende spa, skønne vandreture, lækker mad med tilhørende vin og udforske vinproducenterne med mulighed for at deltage i vinhøsten.   

Flybillet til Six Senses Portugal 

Det luksuriøse resort Six Senses Douro Vally, der breder sig på hele 2200 kvadratmeter, ligger med udsigt over langstrakte bakker og floden Douro.

Six Senses

Six Senses Douro Vally  

Den smukke renoverede herregård fra 1900 tallet kan prale af 41 gæsteværelser, 9 suiter, 7 større villaer, skønne private pools med udsigt over dalen og haver med betagende udsigter. Foruden Six Senses Spa med 10 behandlingsrum, behagelig opvarmet pool med massage vandstråler og fitnesscenter, der tilbyder en række lokalinspireret terapier.

Six Senses Quinta Panorama

Ovenstående billede illustrerer Quinta Panorama værelset 

Six Senses resort ligger i Douro Valley, hvor man finder det ældste afgrænsede vin område i verden, der er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Derfor tilbyder hotellet en bred vifte af forskellige vin-aktiviteter, der blandt andet inkluderer pragtfulde vinsmagninger og besøg ved nogle af de nærliggende historiske vinproducenter.

Six Senses Quintada Pacheca

Quinta da Pacheca vinproducent   

Her vil du blandt andet få mulighed for at udleve drømmen om at være vinproducent, og er du heldig kan du endda deltage i den ældgamle tradition om at stampe druerne før påbegyndelsen af vinhøsten.

Six Senses grape stomping

Drue stamping ved vinproducent 

Det luksuriøse Six Senses hotel er beliggende i Douro Valley i Nordportugal, 90 minutters kørsel fra International Airport Francisco Sá Carneiro i Oporto og fire timer fra Lissabon.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer