Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejsemesse Øksnehallen 2015 - rejser til Portugal, Madeira og Azorerne

Vagabond byder på Rejsemesse for Kvalitetsrejser 2015 fra fredag d. 16. til d. 18. oktober i Øksnehallen i København.

Find vej til Rejsemessen 2015
Fredag d. 16. oktober er preopening for særlig inviterede gæster mellem 16.00 og 19.00, hvor lørdag d. 17. oktober og søndag d. 18. oktober er åbent for publikum mellem 10.00-17.00.

Billetterne kan købes ved indgangen og entréprisen er 100 kr. for vokssne og 50 kr. for børn mellem 2-12 år.

Du finder Rejsemessen 2015 i hjertet af København, kun 5 min. gang fra Rådhuspladsen. Nærmere betegnet Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København.

Blandt deltagerne findes blandt andet Bravo Tours, Jysk Rejsebureau, Spies Rejser og Atlantic Airways.

Se udstilleroversigt for Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2015

På Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2014 besøgte hele 15.777 mennesker eventen, hvoraf 1.687 var inviteret til preopening om fredagen og de resterende 14.090 var betalende gæster lørdag og søndag. Dette var en stigning på ca. 10 procent sammenlignet med 2013.

Turen går til Portugal, Madeira, Azorerne og Kap Verde
På messen er der selvfølgelig også rejseudbydere, der har rejser til Portugal.

Blandt andet følgende udbydere har rejser til Portugal: Albatros, Benns, Best Travel, Bravo Tours, Gislev, Kulturrejser Europa, Nazar, Profil, Risskov, Ruby, Spies og Top Tours.

Spies Rejser: Madeira - Lissabon - Algarvekysten
Rejsegiganten Spies tager dig med på en rejse til Madeira, Algarvekysten og Lissabon-området.

Algarve 
Pragtfulde Algarvekysten

På Madeira kan man læne sig tilbage i byerne Funchal, Ponta do Sol, Prazeres og Santo da Serra, og blive forført af unik arkitektur, de mange fascinerende botaniske haver og spille golf i naturskønne omgivelser.

Algarvekysten byder på byer som Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha, hvor man finder de mest fortryllende sandstrande.

Estoril, Cascais og Lissabon er alle byer, man kan udforske ved Lissabonområdet. Her mødes det bedste fra to verdener - nemlig strandferie og storbyferie.

Bravo Tours: Azorerne - Algarve
Rejseudbyderen Bravo Tours byder på rejser til Azorerne og Algarve. På Azorerne kan tage på eventyr til Ponta Delgada eller Furnas.

azorerne
Ponta Delgadas berømte tvillingesøer

I Ponta Delgada er der aktiviteter for en hver smag. Man kan bestige en vulkan, opleve Atlanterhavets dyreliv til søs, udforske Azorernes særlige natur og svømme i varme kilder. Endvidere kan man besøge de mange imponerende kirker, det livlige lokale marked samt opleve tobaksfabrikker, ananasplantager og sukkerrorer. Læs mere om Ponta Delgada.

I Furnas oplever man naturen på helt tæt hold, idet man bor i frodigt krater omgivet af eksotiske farver. Her kan man opleve varme kilder, tage på flotte vandreture og nyde et måltid, der er tilberedt på de varme klipper.

Algarve er solbadernes paradis, der er karakteriseret ved fantastiske, hvide sandstrande. Her kan man bo i Albufeira, Armacao de Pera og Vilamoura, og prøve kræfter af med tennis, snorkling, dykning, kite - og vindsurfing. Læs mere om Algarve.

Albatros Rejser: Lissabonkysten - Lissabon
Albatros Rejser tilbyder langtidsferie ved Lissabonkysten i 3 uger på 4-stjernet hotel i Portugal.

tram 28
Lissabons traditionelle sporvogne

Med udgangspunkt i kystbyen Cascais udforsker man de historiske seværdigheder i den romantiske by Sintra. Desuden besøger man Lissabon, der er kendetegnet ved de traditionelle sporvogne, smalle gader og stræder samt det pulsende natteliv.

Albatros giver også mulighed for at skyde nytåret i gang med et brag i søfarernes hovedstad Lissabon. Her bor man på Hotel Turim Avenida, der ligger i hjertet af Lissabon. Nytårsaften samles beboere på pladserne for at iagttage himlen, som fyldes med fantastisk fyrværkeri.

Benns Rejser: Lissabon
Beens Rejser har rejser til Portugals hovedstad Lissabon.

triumfbuen lissabon
Triumfbuen Lissabon

Her kan man opleve byens moderne kvarterer med flotte bygninger og panorama udsigter, men også de mere forfaldne og slumagtig kvarterer i Lissabon, som Alfama, Costa do Castelo, Bairro Alto, Mouraria og Madragoa - disse har alle fået en make-over i form af stenbro og nymalede facader.

Best Travel: Algarvekysten - Madeira - Portugal
Best Travel har en perlerække af destinationer i Portugal, herunder Algarvekysten, Madeira og Portugal.

Madeira
Den smukke blomsterø Madeira

I Portugal oplever man de historiske byer Evora og Vila Vicosa samt marmorbyen Estremoz, og drager herefter videre til Marvao og middelalderbyen Castelo de Vide.

Endvidere rammer man portvinens hjemby Porto, tempelriddernesby Tomar og den oprindelige hovedstad Coimbra, foruden afstikkeren til Guimaraes og Braga, hvor der er portvinssmagning. På hjemturen opleves kystbyen Nazaré og landsbyen Obidos.

Gislev Rejser: Azorerne - Lissabon - Maderira
Til Rejsemessen 2015 kan man også finde Gislev Rejser. Gislev Rejser arrangerer rejser til Azorerne, Lissabon og Madeira.

Dyreliv azorerne
Atlanterhavets enestående dyreliv

Azorerne, der er kommet på National Geographics liste, som en af verdens smukkeste øgrupper, henvender sig til naturelskere. Her oplever man smukke bjerge, fantastiske søer, vilde gejsere, et hav af blomster og varme kilder.

På Madeira får man en fremragende naturoplevelse, hvor man kan opleve alt fra vild natur til velpassende haver. Foruden dette besøger man Madeiras hovedstad Funchal og aflægger visit i de særprægede lavagrotter.

I Lissabon kommer man på storbyferie, og kan opleve de små gader, autentiske pladser og den hyggelige atmosfære.

Kulturrejser Europa: Azorerne - Lissabon - Madeira - Porto - Algarve
Rejseselskabet Kulturrejser Europa udbyder en lang række forskellige rejser til Azorerne, Lissabonkysten, Maderia, Lissabon, Porto, og Algarve.

Porto
Smukke Porto Portugal

Azorerne byder på vandreture i spolerede natur, hvor man udforsker smeltet lava, smukke hortensiaer, vindmøller, uimodståelige udsigter, vinmarker og vulkanske kratere. Lissabonkysten byder på en kombination af afstressende feriestemning i Cascais/Estoril og pulsende liv og kulturelle indtryk i hovedstaden Lissabon.

Madeira byder på aktiviteter som levadavandring, sejlture rundt om øen og en oplevelse af de havets dyr på helt tæt hold. Den tidligere handelsby Lissabon byder på et væld af seværdigheder, hvor størstedelen af ligger i hjertet af Lissabon.

Porto tilbyder storbyferie i portvinens hovedstad, hvorimod den i Algarve står på afslapning, fordybelse og kulturelle oplevelser.

Foruden ovenstående rejseselskaber, tilbyder følgende udbydere også rejser til Portugal.

· Profil Rejser: Algarvekysten - Madeira - Lissabon (Estoril)

· Risskov Travel Partner: Madeira: Algarve

· Ruby Rejser: Madeira ligeledes rejser til Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer