Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ronaldo - The Movie

Den 2-minutters lange trailer til Cristiano Ronaldos film viser udpluk fra Ronaldos liv.

Vi bliver taget på en rejse gennem hans barndom, karriere og privatliv.

Men det er ikke bare en overfladisk fortælling. Vi kommer helt tæt på fodboldstjernen og ser og høre, hvad han har ofret for at nå til tops.

Se Ronaldo narre folk i Madrid

I 14 måneder har et filmhold fulgt den 30-årige Ronaldo på helt tæt hold - både privat og i det offentlige rum. 

Ronaldo - The Movie er produceret af skaberne af en anden imponerende sports dokumentar ’Senna’ om Ayrton Senna og Amy Winehouse filmen ’Amy’.

Læs Ronaldos næste projekt

Se traileren til Ronaldo The Movie

I traileren ser man et glimt af Lionel Messi, der blikker og peger i retningen af kameraet. Er det mon et hint om, at filmen vil behandle rivaliseringen mellem de verdensberømte fodboldstjerner?

I forbindelse med Ronaldo filmen har Cristiano Ronaldo udtalt, at den ikke er manipulerende eller fiktion, men viser derimod mennesket bag den kendte verdensstjerne - uden filter. Desuden har han sagt, at 'Ronaldo - The Movie er god mulighed for mine fans for at lære mig bedre at kende'

Dokumentaren har premiere mandag d. 9. november i London.

CR7 Museum I Funchal
Kan man ikke få nok af Real-stjernen, kan man gå på opdagelse i Ronaldos Museum i Funchal. Her kan man komme helt tæt på stjernen - få historier om hans barndomsliv, karriere og privatliv.

Man kan også beundre de 170 pokaler, de tre Golden Shoes og tre Golden Balls, der ligeledes står i udstillingen på Ronaldos CR7 Museum. Udstillingen dækker over trofæer fra hans start i Sporting Lissabon, til skiftet til Manchester United og til hans nuværende klub Real Madrid.

Endvidere kan man iagttage billeder og videoer, der alle illustrerer Ronaldos liv på og udenfor fodboldbanen. Forevig besøget ved at tage et billede sammen med en af hans mange voksstatuer.

CR7 Museet findes på Princeesa Dona Amelia N10, 9000-019 Funchal i Portugal.

Læs mere om CR7 museet + seværdigheder i FunchalKommentarer

Endnu ingen kommentarer