Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Landskamp Danmark mod Portugal - dansk startopstilling

Torsdag d. 8. oktober 2015 træder Danmarks landhold ind på Braga Stadion i Portugal til et brag af en fodboldkamp.

Danmarks landhold kan ikke afgøre udfaldet alene.

En dansk sejr over Portugal betyder, at Albanien skal have seks point mod Serbien og Armenien for at overhale Danmark i gruppen.

Derfor skal Danmark - selv med en sejr - håbe på pointtab for Albanien.

Læs mere om landskampen mellem Danmark og Portugal

Tilbage i 2008 vandt Danmark 2-3 over Portugal. Kan Danmark gøre det igen?

Portugal har to kampe til at sikre point og direkte kvalifikation til EM. Det portugisiske landshold skal med landstræner Fernando Santos i spidsen blot sikre sig uafgjort mod Danmark for at kvalificere sig til slutrunden.

Portugals landstræner Fernando Santos er manden, der fik jobbet efter Paulo Bento, som blev afskediget umiddelbart efter 0-1 nederlaget mod Albanien på hjemmebane.

Den karantæneramte Tiago er igen tilbage på banen sammen med Joao Moutinho. Willam Carvalho og Pepe er begge ramt af skader og deltager derfor ikke i aftenens opgør mod Danmark.

Line-up/startopstilling Danmark mod Portugal
Allerede tirsdag d. 6. oktober havde Morten Olsen lavet startopstillingen og besluttet hvilke 11 spillere, der skal stå overfor Cristiano Ronaldo og co. i landskampen mellem Danmark og Portugal.

Christian Eriksen, Simon Poulsen og Thomas Kahlenberg er alle med i truppen igen efter at have siddet over på grund af skader.

Dog har Morten Olsen afsløret, at Simon Kjær og Daniel Agger får ansvaret for Cristiano Ronaldo.

Danmark forventes at stille med en 4-2-3-1 opstilling i kampen mod Portugal.

Ifølge oddsforum vil Danmarks startopstilling bestå af Kasper Schmeichel, der bliver sat på kassen og skal afværge scoringer fra Ronaldo og co. I midterforsvaret vil vi finde Simon Kjær i en duo med Daniel Agger. På venstrebacken står valget mellem Brøndbybacken Riza Durmisi og PSVs Simon Poulsen.

På midtbanen ses Christian Eriksen, der for nyligt er tilbage i truppen efter en knæskade, sammen med Michael Krohn-Delhi.

Ved sin side har Eriksen og Krohn-Delhi enten alt andet end lige Pierre Emile Højbjerg og William Kvist. På toppen har vi Nicklas Bendtner, mens højrekanten er fyldt med muligheder. Det kunne være Yussurf Poulsen eller Lasse Vibe.

Odds oversigt for Danmark - Portugal
Bookmakerne har Portugal som storfavorit. Oddsene på en Portugal sejr giver lige fra ca. 1,5 - 1,75 igen, mens oddsene på en dansk sejr giver ca. 5,5 gange igen.  

Morten Olsen har udtalt til TV2 Sport, at Portugals landshold er andet end bare Cristiano Ronaldo - det er et godt fodboldhold. Fokusset skal være på forsvaret. Det er vigtigt, at vi er kompakte, kan regne med hinanden og lavet et godt arbejdsraseri.

Kampfakta om Danmark - Portugal
Spillested: Estádio Municipal de Braga, Braga

Kampstart: Torsdag klokken 20.45 (19.45 portugisisk tid)

Dommer: Mark Clattenburg, England

På tv: Kanal 5Kommentarer

Endnu ingen kommentarer