Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Juleferie i Lissabon - hvor skal man bo i centrum?

Går rejsen til Lissabon, kan det være vigtigt at vide, hvor centrum er i Lissabon. Med denne viden kan man nemmere finde ud af, hvor man gerne vil bo.

Man betragter Rossio plads i Lissabon og det nærliggende område som værende Lissabons centrum.

Pladsen ligger i Baixa - tæt på Chiado kvarteret og i gåafstand til den gamle Alfama-kvarter.

Hoteller i Lissabons centrum 
Er man en af de heldige, der skal på storbyferie til Lissabon, kan man med fordel vælge at booke værelse på et hotel i det centrale Lissabon.

Derved bor man i gåafstand til mange af byens seværdigheder, men har ligeledes hurtig og nem adgang til Lissabon omkringliggende seværdigheder via metro og bus.

Hoteller i Lissabons centrum - bredt udvalg af centrale hoteller i Lissabon
Hotellerne i hjertet af Lissabon er generelt dyre, men særligt hoteller i nærheden af shopping-gaden Avenida da Liberdade.

Søg blandt stribevis af centrale hoteller i Lissabon i søgemaskinen.

Turim Suisso Atlantico - billigt hotel i hjertet af Lissabon
Turim Suissco 
Hotellet Turim Suisso Atlantico er et godt bud på et centralt og billigt hotel i Lissabon.

Det ligger på Rua da Gloria, der er en sidegade til Restauradores-pladsen ligger i gå afstand fra både Avenida da Liberdade og Rossio-pladsen. Ved at vælge dette hotel er man kun en spytklat fra mange af Lissabons seværdigheder.

Turim Suisso Hotel ligger ca. 7 kilometer fra Lissabons Lufthavn.

Læs mere: Turim Suisso Hotel

Hotel Mundial - 4-stjernede hotel centralt i Lissabon
Hotel Munidal
Et alternativ er at vælge Lissabons centrale Hotel Mundial, der ligger på Martim Moniz pladsen.

Det 4-stjernede hotel i Lissabons centrum er billigt i forhold til sin standard. Martim Moniz er ikke så eksklusivt et kvarter som Rossio og Restauradores, men beliggenheden bliver næsten ikke bedre.

Hotel Munidal har den berømte sporvogn 28 lige for fødderne og tager dig med rundt til mange af Lissabons seværdigheder. Det ligger små 10 kilometer fra Lissabons Lufthavn.

Læs mere: Hotel Munidal

HF Fenix Music Hotel - centralt hotel med swimmingpool i Lissabon
HF Fenix Music Hotel
Man kan også vælge HF Fenix Music Hotel, der ligger i centrum af Lissabon.

Det charmende temahotel med swimmingpool med taget og terrasse med panormaudsigt over byen ligger små fem minutters gang fra Avenida da Liberdade - den berømte shoppinggade.

Foruden den centrale beliggenhed bor man også tæt på metrostationen Marques de Pombal, der tilbyder forbindelser til det meste af byen. HF Fenix Hotel er 400 meter fra Eduardo VII parken og 7,7 kilometer fra Lissabons lufthavn.

BessaHotel Liberdade i Lissabons centrum
Bo også på BessaHotel Liberdade i Lissabon. BessaHotel Liberdade ligger på - som navnet antyder - Avenida da Liberdade, ganske få minutter fra Restauradores-pladsen. Hotellet byder på fitnesscenter, tyrkisk bad, indendørs pool og sauna.

BessaHotel Liberdade ligger 6 kilometer fra Lissabons Lufthavn, 500 meter fra Rossio-pladsen og 700 m. fra butikskvarteret Chiado. Desuden ligger Restauradores metrostation kun 300 meter fra hotellet.

Ferieboliger i Lissabon - find ferielejlighed i Lissabon centrum
Rejser man til Lissabon, kan man også vælge at booke en feriebolig centralt i Lissabon.

Se det store udvalg af ferieboliger i Lissabon.

Feriebolig i Castelo Sao Jorge Lissabon - hyggelig ferielejlighed i centrum
Midt i det gamle Lissabon - indenfor slotsmurerne af den mere end 1000 år gamle Sao Jorge borg - finder man den hyggelige ferielejlighed.

Den 45 m2 centrale ferielejlighed i Lissabon er ideel for en familie med to børn. Den er udstyret med en stue, hvor sofaen kan omdannes til en dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, et køkken og et badeværelse.

Lejligheden ligger i Lissabons centrum med gåafstand til mange af byens spændende attraktioner.

Læs mere: Centrale ferielejlighed i Castelo Sao Jorge.

Billig feriebolig centralt i Lissabon - bo centralt i Lissabons Alfama-kvarter
I det skønne Alfama-kvarter med de smalle og snørklede gader finder man den centrale ferielejlighed i Lissabon. Ferielejlighedens 40 m2 er fordelt på to etager med kombineret stue og soveværelse, køkken og et badeværelse.

Den billige feriebolig ligger i Alfama kvarteret tæt på Tejo-floden og i gåafstand til Lissabons shopping gader i Chiado, som er en spytklat fra de mere eksklusive butikker på Avenida da Liberdade.

Læs mere: Ferielejlighed i Alfama-kvarteret.

Ferielejlighed i Lapa i Lissabon - central feriebolig i Lissabon
Ferieboligen i det centrale Lissabon består af 96 m2, stor stue, køkken, balkon, et soveværelse med dobbeltseng og et med futon-seng og to badeværelser.

Endvidere er der en have med bordtennis, udekøkken, grill og en pool, der kan købes adgang til.

Ferieboligen ligger på Rua dos Navegantes midt i Lissabons gader i en charmende og velholdt bygning fra 1800-tallet. Det kendte Lapa kvarter er kendt for at være blandt de bedste områder i Lissabon.

Fra ferielejligheden er man i gåafstand til Lissabons central pladser, tæt på ambassader og rigmands-palæer. Desuden ligger den centrale feriebolig i et område, der er fyldt med små lokale caféer, butikker og restauranter.

Læs mere: Lækker lejlighed i Lapa Lissabon.

Juleferie i Lissabon - Juleevents i Lissabon
Besøger du Lissabon i juleferie vil byen være udsmykket med et væld af blikende lys og dekorationer, særligt i Chiado og Avenida da Liberdade.

Flere kor vil synge i mange af Lissabons kirker og rundt om på byens pladser - alt sammen for at skabe en fantastisk god feststemning.

Husk endelige at smag de lækre roasted chestnuts og den traditionelle portugisiske julekage Bolo Rei, der er dækket med krystalliseret frugt.

Foruden de mange julekoncerter i de forskellige kirker, er der julemarked i Lissabon. I størstedelen af december er der julemarked på byens største plads, Praca do Comercio. Dette er en oplagt mulighed for at få en speciel gave med hjem fra Lissabon.

Markedet er ikke den eneste event, der finder sted på Praca do Comercio. I de sidste to uger af december vil der være mulitimedia show med projektører, der lyser facaderne op. Hver aften vil der være et show, der varer i 15 minutter med et specielt tema.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer