Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Spies Rejser og Star Tour charterferie på Madeira i januar og februar 2016

Vinterferien står for døren. Børnene holder fri fra børnehave, skole og gymnasierne.

Måske er du en af de heldige, der også har en uges ferie. Hvad er bedre end at tilbringe 7 dage sydpå i afslappende omgivelser?

Rejs med Spies til Madeira i januar eller februar og oplev den smukke natur og den fredfyldte atmosfære.

Spies Rejser tilbyder både hoteller i Funchal, Ponta do Sol, Prazeres og Santo da Serra.

Star Tour tilbyder hoteller i henholdsvis Funchal, Cancico do Baixo, Caltheta og Santana.

Begge selskaber tilbyder hoteller i Funchal, og der er noget for enhver smag!

Funchal - charterferie til Funchal
Funchal Madeira

I Funchal kan man opleve charmende vinhuse, skæve restauranter, smukke botaniske haver, interessant arkitektur og sidst men ikke mindst shopping.

Tager man til Madeira i skolernes vinterferie, kan man opleve byens forvandling.

Byen har været under skarp transformation de seneste år og har i den grad fået et løft. Et godt eksempel er Rua Santa Maria. Gå en tur igennem gaden Rua Santa Maria, der er blevet forvandlet til et udendørskunstmuseum - her er omtrent 200 af gadens døre blevet malet og dekoreret.

I Funchal kan man - med Spies - for eksempel vælge at bo Prime Select, der er perfekt til livsnydere, som rejser uden børn. Man kan også vælge en klassiker som The Cliff Bay Resort. Spies har i alt 25 hoteller i Funchal, man frit kan vælge imellem.

Med Star Tour til Funchal kan man vælge at bo på Regency Cliff i Lido-området på et hyggeligt hotel, hvor man er sikret at have havudsigt fra sit værelse. Eller bo eksempelvis på Hotel Estrelicia SSS, der er centralt beliggende med tennisbane, indendørs pool, fitness, sauna og jacuzzi.

Hotellet er særligt henvendt til par, der ønsker at tilbringe tid i en fredfyldt atmosfære. Man bor i gåafstand til havvandbadet Clube Naval og shopping centeret Forum Madeira.

Et andet alternativ er Hotel Pestana Carlton Madeira SSSS+, hvor du har havet lige for fødderne.

Hotellet har havvandsbad med en skøn udsigt over Funchal-bugten og opvarmede pools både udenfor og indenfor. Endvidere er det muligt at bestille et hotelværelse med havsigt.

Rejs med Spies
Tag til syden i vinterferien og lad dig blive forført af Madeiras smukke natur.

Udforsk Madeira og søg mod syden med Spies Rejser. 

Ponta do Sol - Rejse til Solpunktet
Ponto do Sol

Ponta do Sol er en lille by beliggende i landlige omgivelser oppe på Madeiras klipper. Byen har en formidabel udsigt over havet.

Ponta do Sol betyder ’Solpunktet’, hvilket giver god mening. Byen ligger i en bugt mellem Calheta og Ribeira Brava, og herfra kan man følge solen fra den står op til den går ned og forsvinder i horisonten.

Ponta do Sol har en skøn atmosfære med små, hyggelige gader og lækre restauranter.

Højt højt højt oppe i klipper finder man Estalagem da Ponta do Sol, som er et moderne hotel, der står i god kontrast til den frodige natur og det safirbå hav.

Prazeres - Charterferie i naturskønne omgivelser
Prazeres

Prazeres er til dem, der ønsker at en vinterferie i naturskønne omgivelser. Ved at vælge dette sted, kan man med fordel kombinere charterrejsen med en uges ferie i Funchal.

Går turen til Prazeres i januar eller februar, er det lig med total afslapning, stilhed og fred. Her er ingen trafik, ingen gadebelysning eller trængsel - byen ligger nemlig så langt væk, som man overhovedet kan komme på Madeira.

Dog er øen kun 50 km lang og 20 km bred, så det er begrænset hvor langt der i virkeligheden er til en mere livlig by.

Spies inviterer på Hotel Jardim Atlantico, der ligger på en skråning højt oppe, som byder på en glimrende udsigt over Madeiras sydvestkyst, nærliggende bjerge og hyggelige fiskerbyer.

Jardim Atlantico er et perfekt udgangspunkt for både vandreture såvel som udflugter til Madeiras seværdigheder og øens skønne natur.

Santo da Serra - turen går til Santo da Serra, Madeira
Santo da Serra

I Santo da Serra har du både golfbaner, skønne naturoplevelser og vandringsruter lige for dine fødder. Byen er beliggende i det østlige Madeira, ca. 10 kilometer fra kysten oppe i bjergene.

Porto Bay Serra Golf er et intimt og luksuriøst hotel, hvor der kælet for detaljen. Køkkenet har specialiseret sig i øens råvarer og derfor kan man få en fantastisk gastronomisk oplevelse.

Tag på Club de Golf Santo da Serra og vælg mellem 27 huller på tre forskellige baner, der sørger for du ikke keder dig. Med Madeiras fantastiske natur er du sikret en fortræffelig oplevelse!

Star tour Rejser
Tag med Star Tour til Madeira i uge 7 eller uge 8 og blev forført af de naturskønne omgivelser.

Drag med varme himmelstrøg i skolernes vinterferie med Star Tour, der tilbyder en række hoteller på Madeira.

Hotel Quinta de Furao - ophold på en gammel vingård
Hotel Quinta de Furao
Udenfor Santa på Madeiras nordkyst finder man Hotel Quinta de Furao. Det charmende hotel er blevet forvandlet til et hotel efter at have været en vingård.

Hotellet har en rolig og fredlig atmosfære og tilmed en fortræffelig udsigt over havet, klipperne og vandrestigerne.

Den skønne bjergby Santana ligger ca. to kilometer længere op ad bjerget og samme afstand til stranden Sao Jorge.

Riu Palace Madeira - bo en spytning klat fra havpromenaden
Canico do Baixo
Øst for fiskerbyen Canico do Baixo lige ved havet ligger Riu Palace Madeira. Det skønne hotel ligger et stenkast fra byens havpromenaden, hvor rullestensstranden ligger lige nedenfor.

Det lækre pool-område ligger med front ud mod havet, men du kan også vælge at blive afkølet en pool indenfor.

Flere af hotellets pools er opvarmet alle årets 365 dage, så du er altid sikret en behagelig dukkert - både indenfor og udenfor.

Calheta Beach - familievenligt hotel
Madeira beach
Tag til Madeira og nyd godt af de fantastiske omgivelser på det familievenlige hotel Calheta Beach, der har ege sandstrand og vid udsigt over Atlanten.

Bo i den lille by Caheta på det sydvestlige Madeira med den autentiske atmosfære.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer