Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Dobbelt sejr til Corinthia Hotel Lisbon ved World Luxury Hotel Awards 2015

Prisuddelingen World Luxury Hotel Awards fandt sted i Hong Kong den 24. oktober 2015. Her blev der uddelt priser til hoteller verden over i adskillige kategorier.

Book værelse på Corinthia Hotel Lisbon

Corintha Hotellet i Lissabon vandt ved uddelingen to priser; prisen for at være det førende Grønne Luksus Hotel i Europa og for at være det førende Luksus-/Forretningshotel i Portugal.

Disse to priser betyder, at hotellet er blevet anderkendt for deres arbejde hvad energieffektivitet angår samt deres fremragende forretningsfaciliteter og service.

Det er hotelgæster og hoteleksperter, der afgør, hvilke hoteller, der løber med de forskellige priser, da det er dem, der årligt afgiver stemmerne.

Corinthia Hotel Lisbon 

Corinthia Hotel i Lissabon 

Corinthia Hotel Lissabon - et prisvindende luksushotel
Alt i alt har Corinthia Hotellet i Lissabon modtaget 11 priser i forskellige kategorier (inkl. deres nyeste priser). Den første pris, hotellet hev med hjem, var for at være det Bedste Eventhotel, som blev uddelt ved den tredje udgave ad Events Annual Galla i 2009.

Derfra skulle der gå to år, før hotellet atter modtog en pris. Denne gang modtog de en pris for deres fremragende forretnings- og konferenceservices i hotel-/resortkategorien. I 2013 blev de, af USA Association of Energy Engineers, tildelt prisen for at stå for det førende vesteuropæiske energiprojekt.

View Corinthia 

Denne udsigt er blandt andet, hvad der venter ved et ophold på det femstjernede hotel i Lissabon 

I 2014 vandt de atter en pris for at være det førende Luksushotel samt Konferencecenter i Europa. Dette var også ved World Luxury Hotel Awards. I juni 2015 tildelte den Portugigiske Sammenslutning af Gæstfrihed og Restauranter hotellet prisen for deres Miljømæssige Bæredygtighedsprojekt.

Ved World Travel Awards i 2015 vendte hotellet tilbage med to priser; et for at være Portugals førende konferencehotel og for at være Europas førende Grønne Hotel.

Terrassehave 

Corinthias terrassehave er det perfekte sted at nyde en kop kaffe 

Hotellets faciliteter - hvad har Corinthia at byde på?
Dette Lissabon hotel har meget at byde på. Corinthia Hotel Lisbon er et femstjernet hotel, der ligger centralt i Lissabon, ikke langt fra Zoologisk Have og metrostationen.

Hotellet har alskens faciliteter, der foruden pool, fitnesscenter, en smuk solfyldt terrassehave samt konferencefaciliteter også dækker også Lissabons største spaområde. Corinthias spa breder sig over 3000m2.

Derudover har hotellet også to restauranter samt en Executive Club Lounge på 24. etage. Hotellet har også 17 konferencerum i forskellige størrelser - perfekt til et hvilket som helst forretningsarrangement.

Executive Lounge 

Executive Club Lounge på 24. Etage på Corinthia Hotel Lissabon 

Det er hotelkæden Corinthia Hotels, der ejer hotellet i Lissabon. Foruden dette har de også hoteller i London, Sankt Petersburg, Budapest, Tripoli, Prag, Khartoum og to hoteller på Malta; et ved St. Georges Bay og et andet ved San Anton.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer