Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lej golfkøller i lufthavnen i Portugal

At rejse med golfkøller kan godt være en besværlig affære; de skal slæbes med, enten i bil eller med tog, til lufthavnen og de skal checkes ind (hvilket man snildt betaler i omegnen af 300 kroner for).

Når du er landet og skal finde golfkøllerne igen, følger frygten for, om køllerne er bøjede eller på anden vis beskadigede som følge af hård behandling.

Bekymringen bliver senere efterfulgt af noget, der mest af alt minder om et spil tetris, for at få al bagagen til at kunne være i bilen.

Læs mere om Golf i Portugal

Og hele processen starter forfra på hjemturen. Og bedre bliver det ikke ligefrem, hvis I er flere, der rejser sammen, hvor der pludselig kan være tre-fire gange så meget bagage at holde styr på under rejsen.

Golf Algarve 

Smuk udsigt fra en af Algarvekystens mange golfbaner 

Det er der dog råd for. Firmaet ’Clubs to Hire’, tilbyder deres service 27 forskellige steder over hele verden. Blandt andet er de til at finde i Faro Lufthavn og Lissabon Lufthavn i Portugal.

Clubs to Hire - ideen bag
Firmaet Clubs to Hire har eksisteret siden 2010 og er grundlagt af ireren Tony Judge. Den første lufthavnsshop blev åbnet i Faro Lufthavn, som ligger på Algarvekysten, der er kendt for at være populær blandt golfspillere.

Læs mere om Golfbaner på Algarvekysten

Hans idé byggede på at tilbyde reservation og leje af et fuldt sæt golfkøller, der kunne hentes i lufthavnen eller leveres til golfbanen. Formålet var at gøre op med flyselskabernes høje priser på transport af golfkøller, hvis man ønskede at have dem med sig på sin rejse.

Og man kan være helt rolig ved at leje golfkøller hos Tony Judge - det er nemlig ikke gamle og slidte køller, man får udleveret. Han bestræber sig netop på at have nogle af de nyeste køller til rådighed, for at tilfredsstille sine kunder.

Clubs to Hire Portugal 

Indtil videre har Judge fokuseret på Europa, men med enkelte shops i Asien og Afrika - indtil i sommers, hvor han tog sin forretningside med til USA - nærmere betegnet Orlando, Las Vegas og Arizona.

Processen bag lejen er simpel; på hjemmesiden angiver du hvor, hvornår og hvor længe du ønsker at leje golfkøllerne. Herefter kommer der en række resultater op, hvor det er specificeret, hvilke køller, der er tilgængelige og hvad de koster.

En uges leje af golfkøller i Faro Lufthavn koster typisk €35-€60 (260 - 450 kroner). De tilbyder køller til både mænd, kvinder og børn. Prisen på børnekøller er cirka 185 kroner for en uge i Faro.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer