Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Algarve 2016 rejser - hvem skal du rejse med?

I manges øjne er Portugal kendt for Algarve - og særligt den sydlige kyststrækning.

Den smukke 155 kilometer strækning går også under navnet Cádiz-bugten - den strækker sig fra Odeceixe via Cabo de São Vicente (Europas vestligste punkt) og over den spanske grænse ved Vila Real de Santo António.

Går turen til den skønne kyst, kan I tage på turen sammen med ét af de mange rejsebureauer, som udbyder rejser til Algarve.

Såfremt I ønsker at bo på hotel i løbet af jeres ferie i Algarve, har I et væld af muligheder.

Én af udbyderne er Spies, som tilbyder en bred vifte af forskellige hoteller i Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha.

Et alternaiv er Apollo og Falklautirtsen, der ligeledes har en række forskellige hoteller i henholdsvis Albufeira, Portimao og Alfagar Village.

Albufeira beach 
Albufeira strand

Hideaways har hoteller i Algarve, som med garanti også har ét, der passer perfekt til jer uanset prisniveauet.

Bravo Tours har ligeledes alverdens hoteller i både Albufeira, Armacao de Pera, Huelva Spanien og Villamoura. Rejsebureauet har heldigvis hoteller i alle standarder og prisklasser, hvilket gør Algarve til et rejsemål for alle.  

I kan også vælge en lidt anderledes ferie til Portugal ved at tage på ferie med Kulturrejser Europa.

Rejsebureauet tilbyder blandt andet en Algarve langtidsferie, hvor den står på afslapning og nydelse i det sydligste Europa. Det skønne program varer 22 dage og giver mulighed for fordybelse, kulturelle oplevelser men også afslapning og nydelse.

Oplevelserne omfatter udflugt til kork-ruten, Loulé marked og Cabo de São Vicente, Sagres og Lagos og mulighed for ekstra udflugt til Monchique, Silves og Alentejo-regionen med Beja og vinsmagning.

Vinkælder
Smuk og fortryllende vinkælder.

En anden mulighed er Kulturrejser Europas Algarve Special - idylliske tavira med et smut til Sevilla. Denne pakkerejse inkluderer 8 dage med sol, kultur og landlig idyl.

Denne tur giver mulighed for at opleve Algarvekysten med en dansk rejseleder, smukke Sevilla og ophold på et 4-stjernet hotel med halvpension.

Seville
Den charmende by Sevilla.

En anden pakkerejse udbyder til Algarvekyten er Risskov Travel Partner, der tilbyder en rundrejse til Portugals hemmeligheder. Denne tur er ikke specificeret på Algarve, men sørger derimod for at give et helhedsindtryk af det kontrastfyldte land.

I kommer lige fra Atlanterhavskystens Cabo da Roba til Europas ældste vinregion langs Douro-floden, hvor I oplever traditionerne og smager specialiteterne. I beundrer de romantiske slotte i Sintra, middelalderbyen Coimbra med den fortryllende Bucao skov fra sejlernes synspunkt på vandet og smager portvine i Porto.

Moors castle Sintra
Middelalder byen Sintra i sin mest romantiske form.

Vitus udbyder også ture til Algarvekysten. Selskabets pakkerejser er en langtidsrejse, som varer i hele 21 dage. 21 dage, hvor der er rig mulighed for at sanse dens smukke perler.

Har I brug for et afbræk på din ferie, kan I tage på udflugter.

I kan tage på sejlture, hvor der er mulighed for at opleve delfiner på helt tæt hold. Dette er en populær og spændende tur for børn såvel som voksne. ZooMarine er også et godt bud på en udflugt i Albufeira. (Læs mere om byen) Her kan man opleve smukke delfiner, spændende sæler og søløver.

Underholdningsstedet ligger i Guia, blot få kilometer fra byen.

Læs mere om AlgarvekystenKommentarer

Endnu ingen kommentarer